INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INEDIT

FOTO Cum s-a schimbat și unde mai joacă Mihai Costea, la 4 ani după ce s-a despărțit de Daniela Crudu

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 09:19

În 2011, când a venit la Steaua de la FC U Craiova pe 1,4 milioane euro, Mihai Costea (30 de ani) era unul dintre cei mai promițători fotbaliști din România.

Viața de noapte din capitală i-a fost, însă, fatală atacantului din Drăgășani. S-a făcut mai mediatizat nu datorită evoluțiilor de pe teren, ci din cauza relației cu Daniela Crudu și a scandalurilor mondene.

828522 daniela crudu 01 +13 FOTO

Costea s-a despărțit în 2014 de vedeta TV, după ce a avut o aventură cu Denisa Botcari, iar la patru ani de atunci pare o cu totul altă persoană, informează libertatea.ro: "Petrece timp mai mult cu amicii la șpriț, și-a lăsat barbă". 

În plus, nici cariera de fotbalist nu îi mai merge prea strălucit. Mihai a semnat în octombrie cu ultimul loc din liga secundă din Emirate, Al-Arabi. 

Fratele lui, Florin, joacă în prezent în Liga a 3-a, la FC U Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  04 Decembrie 2018, 15:55

Barbatul are o slabiciune fatala ancestrala. Pe foarte multi asta ii pierde, ii ruineaza, ii 'omoara'. Dar despre aceasta Ea care si-a cautat cica marea iubire(asta-i scuza) ba intr-o ssoulla ba in alta nimeni nu spune nimic. Mai mult se bat televiziunile s-o cheme la show-uri sau presa tipica sa-i ia interviuri. Cui?

adymartianul
adymartianul  •  04 Decembrie 2018, 14:59

Aparent gesepistii n-au fost alaptati, au baut doar lapte praf.

adymartianul
adymartianul  •  04 Decembrie 2018, 13:53
Postat de moartea_din_vaslui pe 04 Decembrie 2018, 11:00

Frații loseri, perlele brutarului Mititelu.

Cand Costea I era golgheterul campionatului perlele ciobanului *** la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close