INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INEDIT

FOTO Curaj nebun pentru Gardoș » I-a șocat pe fanii săi cu ultima imagine postată pe Facebook: "Râdeai, dar nu prea era râsul tău"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2016 18:41

Florin Gardoș abia a revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon 6 luni de zile și n-a fost inclus în lotul de 23 de jucători al României pentru EURO.

Fundașul se află în aceste zile în vacanță și n-a ezitat să facă o poză cu o doză mare de adrenalină. Gardoș a vizitat o grădină zoologică unde s-a fotografiat lângă o leoaică.

Fotbalistul a pus imaginea pe contul său de Facebook și a strâns câteva mii de like-uri. Au fost mai multe zeci de reacții de uimire la adresa curajului său.

"Râdeai, dar nu prea era râsul tău" sau "Imprevizibile aceste feline. Mare atenție chiar dacă nu ești la EURO sunt sigur că ai multe de spus pentru fotbalul românesc", au fost doar două dintre reacțiile celor care au văzut poza postată de Gardoș.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Iunie 2016, 20:27

are si o bata respectabila ...pe care leoaica nu vrea s o infrunte ...

qwerty007
qwerty007  •  05 Iunie 2016, 16:53

Pisica aia daca o superi te papa!! :)))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Iunie 2016, 19:31

inca unul terminat pentru fotbalul de mare performanta ...hai acasa ...fcsb te asteapta ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close