INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȚSKA SOFIA

FOTO Edi Iordănescu, alături de Stoichkov la prezentarea oficială » Ce i-a determinat pe șefii bulgarilor să-l aleagă

Foto: sportal.bg +4   FOTO
Foto: sportal.bg

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 15:41

Edward Iordănescu a fost prezentat oficial astăzi, la ȚSKA Sofia, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Hristo Stoichkov.

Stoichkov a vorbit despre motivele care i-au determinat pe șefii clubului să-l aleagă pe Edi Iordănescu pentru postul de antrenor principal.

"Am vorbit cu cei apropiaţi antrenorului şi tatălui său, oameni ca Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu şi de aceea l-am ales pe el. Ne-am dorit un atrenor străin care să impună disciplina la echipă", a spus Stoichkov, acționar al clubului.

"Pentru mine e o zi foarte fericită. Este o mare onoare să fiu alături de atâtea legende. Am venit la un club de tradiţie, cu fani extraordinari. Este o mare responsabilitate să fac parte dintr-un astfel de club şi ştiu că am multă muncă de făcut", a spus tehnicianul român. 

ȚSKA Sofia se află pe locul cinci în Bulgaria, cu șapte puncte după patru etape.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 August 2016, 06:35

...tocmai la bulgari ai ajuns ?...ai grija cu ei ...*** ...important este sa le iei banii ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

papa_poulette
papa_poulette  •  25 August 2016, 17:13

Succes Edi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează