INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

FOTO Evadare în Grecia » Vacanţă de vis pentru Chivu şi familia sa

Foto: click.ro +4   FOTO
Foto: click.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 26 iunie 2012 16:55

Cristi Chivu a profitat, la fel ca majoritatea jucătorilor, de pauza dintre campionate şi a plecat într-o scurtă vacanţă alături de soţia şi de fetiţele sale în Grecia.

Fundaşul lui Inter s-a relaxat alături de Adelina şi cele două fetiţe ale sale pe insula Mykonos, informeaza click.ro.

Înainte de a ajunge în Grecia, Chivu a trecut pentru o săptămînă şi prin România, unde a fost alături de familia şi prietenii săi apropiaţi.

Internaţionalul român şi-a prelungit recent contractul cu Inter, urmînd să evolueze pentru clubul italian cel puţin pînă în 2015.

Plaja de pe insula Mykonos este considerata una dintre cele mai frumoase din lume, multe vedete preferînd să îşi petreacă concediile aici.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1745flo
1745flo  •  26 Iunie 2012, 22:17

daca fotbal nu prea mai joaca bine, cam de multisor, macar se plimba bine!

joker_daniel
joker_daniel  •  26 Iunie 2012, 19:34

omul are bani....isi merita banii...si mi se pare si normal sa se duca cu familia in locuri de vis...doar nu munceste degeaba un an intreg nu?...bv Cristi...numai respect!

ronaldo666
ronaldo666  •  26 Iunie 2012, 17:28

sh care e problema ? daca aveam bani lui ma duceam sh eu voi nu?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează