STRANIERI  ·  REVINE PE 28 MARTIE?

FOTO EXCLUSIV / Chivu loveşte mingea cu casca!

Articol de — Miercuri, 10 Martie 2010, 00:00

Căpitanul "naţionalei" a acceptat să poarte o cască specială la antrenamentele lui Inter pentru a se simţi mai în siguranţă atunci cînd loveşte mingea cu capul. "Gazzetta dello Sport" a prezentat primele poze cu noul look al lui Cristi Chivu, care ieri a început a doua fază a perioadei de pregătire, după operaţia suferită la Verona acum două luni.

Cristi a început să dea cu capul în balon la fotbal-tenis şi la mijlocul săptămînii viitoare fundaşul român ar urma să primească OK-ul definitiv pentru a se antrena normal şi a putea încerca şi loviturile cu capul la centrări. Şi dacă medicii de la Institutul Neurologic Carlo Besta îi permit, Chivu va reveni pe teren la finele lunii martie. Mai precis, pe 28, la meciul capital pentru titlui de pe "Olimpico", chiar contra fostei sale echipe AS Roma!

 

Cu sau fără cască rămîne să aleagă Chivu. Pentru că Inter i-a comandat deja o alta pentru meciuri, pe care probabil că o va prefera la primele apariţii pe gazon. Casca folosită acum este una doar de antrenament, mai puţin sigură decît cea destinată partidelor. "Nimeni nu-l va obliga însă pe Chivu s-o poarte. Are capul tare, dar nimeni nu-i va cere s-o facă pe eroul. Deja e un miracol dacă poate juca din nou după mai puţin de 3 luni de la grava accidentare", a notat "Gazzetta dello Sport". Care precizează că fundaşul nerazzurrilor va avea nevoie de o autorizaţie de la Ligă ca să folosească protecţia la meciurile oficiale.

 Dialog halucinant între un bărbat și o călugăriță: ”Tu ai nevastă, ai copii, ce-ți trebuie Elena?” Video

Libertatea

Comentarii (5)

 •  10 Martie 2010, 15:36

Revino cat mai repede. Succes Cristi!

 •  10 Martie 2010, 14:25

Stalker, chiar nu am mai vazut jucator de camp cu casca pana acum, dar am mai vazut sa poarte masti. Ori daca o masca metalica nu pune in pericol ceilalti jucatori cred ca la o casca vor fi si mai putine probleme. Oricum de apreciat taria de caracter a lui Chivu!

 •  10 Martie 2010, 12:47

Dar cu ce vreti sa loveasca mingea?? cu curu? ce stiri de cavao dati de la o vreme, pe bune, ati ajuns imaginea fidela a acestei societati indobitocite: MANELSITI ai PRESEI!!! Huooooo!

Vezi toate comentariile (5 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Hertha Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

St. Pauli - Heidenheim

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - Holstein Kiel

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Hoffenheim - Koln

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Padeborn

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1