INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

FOTO Ionuț Radu, apariție extravagantă pe aeroport: "Inter să mă aștepte"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 16:19

Ionuț Radu (21 de ani) a terminat cu o prestație magică un an de vis, închizând poarta în egalul scos de Genoa în fața Fiorentinei, scor 0-0 (detalii AICI). Căpitanul naționalei U21 s-a întors duminică în țară și a dezvăluit planurile de viitor. 

"A fost un an extraordinar. Cel mai bun an al meu, acum 6 luni nu m-aş fi aşteptat niciodată să-l termin în felul ăsta şi sunt foarte mândru de asta! Meciul cu Fiorentina a fost foarte bun. Sunt foarte bucuros că nu am luat gol, nu se mai întâmplase de foarte mult timp.

Momentan vreau să mă gândesc doar la vacanţă. După voi vedea, când încep campionatul vom vedea. Munca va fi răsplătită, cum am spus întotdeauna. Sper să mă aştepte Inter", a declarat Radu conform TV Telekom Sport. 

ionut radu adidasi 1000 de euro 3

Portarul naționalei a surprins cu apariția extravagantă, piesa de rezistență fiind adidașii de 1.000 de euro. Ionuț a comentat și faptul că a devenit cel mai valoros fotbalist român al momentului, la egalitate cu Răzvan Marin, cotați la 7 milioane de euro. 

"Da, am văzut şi eu chestia asta. Este o mândrie pentru mine că am ajuns să valorez șapte milioane de euro. Nu mă aşteptam acum șase luni să ajung în punctul ăsta, dar este doar o altă motivaţie şi trebuie să continui pe drumul ăsta şi voi ajunge mai sus", a precizat Radu.

Vezi și: 

Olăroiu condus de Becali al Chinei » Motivul pentru care nu poate folosi un superstar adus de la Chelsea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
penultimul
penultimul  •  04 Ianuarie 2019, 21:06

Despre incaltarile alea se poate doar spune ca platesti o mie de euro pe ei. La citi pantofi eleganti se gasesc in peninsula.... da' ma rog - Dl. Radu nu e nici stilist, nici creator de moda. Cit despre autorul articolului - putin ne pasa de informatia cu pantofii lui Radu. Anonimule, mai bine ai ponta la Click sau Cancan decit la GSP

gazistu
gazistu  •  31 Decembrie 2018, 01:34

isi permite, sunt platiti din banii lui. punct

peluza
peluza  •  30 Decembrie 2018, 20:39
Postat de knuty pe 30 Decembrie 2018, 17:20

Pantofii aia il fac extravagant???Mai mult o aparitie ***!!Aschiuta asta valoreaza 7 milioane!!!!!Oare cine e prostul ala care ascis asa ceva???!!!

Bine, tu înjuri și pe Halep și Hagi, *** Rad și curcile de Cum te îmbraci tu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează