INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

FOTO Ionuț Radu se pregătește pentru un final infernal de 2018 » Imagini de la petrecerea de Crăciun a celor de la Genoa

FOTO: Twitter @Genoa +3   FOTO
FOTO: Twitter @Genoa

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 22:59

Ionuț Radu (21 de ani), căpitanul naționalei de tineret a României, a participat la petrecerea de Crăciun organizată de clubul Genoa. 

Genoa nu traversează o perioadă tocmai bună în Seria A. Nici venirea lui Cesare Prandelli nu a produs șocul dorit de conducători. Sărbătorile îi oferă însă tehnicianului italian ocazie perfectă de a-și apropia elevii și de a strânge rândurile.

Petrecerea de final de an l-a avut printre protagoniști și pe Ionuț Radu, titular incontestabil și în mandatul lui Prandelli. Românul apare într-o fotografie alături de fundașul bosniac Ervin Zukanovic.

+4 FOTO

Genoa are un programat încărcat în finalului lui 2018, primind vizita Atalantei, deplasându-se la Cagliari și terminând anul pe 29 decembrie, pe teren propriu, contra celor de la Fiorentina.

Vezi și: 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează