INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȘAHTIOR

FOTO Lucescu și Ahmetov s-au întâlnit din nou » Patronul lui Șahtior i-a oferit un cadou lui "Il Luce"

Foto: Șahtior +3   FOTO
Foto: Șahtior

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 14:02

Mircea Lucescu s-a întâlnit cu patronul lui Șahtior, Rinat Ahmetov, după ce a semnat înțelegerea pe doi ani cu Zenit St. Petersburg. 

De această dată, cei doi s-au întâlnit în calitate de foști colaboratori, ucraineanul oferindu-i tehnicianului de 70 de ani în semn de recunoștință un tricoul al lui Șahtior cu numărul 573. Acesta e numărul de partide la care " Il Luce" a fost pe banca "minerilor".

”Suntem într-o situație foarte grea. Ultimii doi ani au fost foarte dificili, mai ales că am fost nevoiți să jucăm pe alte stadioane, să ne antrenăm în alt loc decât acasă, dar ne-am adaptat.

Mister este o persoană extrem de ambițioasă. Știu că își dorește mereu un singur lucru și anume să fie mereu învingător. Știu că inima lui va rămâne mereu alături de Sahtior, dar acum el are nevoie de o nouă provocare. Una e să joci în fața unor tribune goale și altceva să evoluezi cu stadionul plin. Are 70 de ani, dar Mister se simte mult mai tânăr. Și arată mult mai tânăr și decât mine”, a spus Ahmetov.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  26 Mai 2016, 09:47

Oare patronii de la noi, citesc? Da' hoarda de detractori ai familiei Lucescu, citeste? Bravo nea Mircea. Ne onoreaza si pe noi atitudinea unor straini fata de dumneata.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  25 Mai 2016, 17:27

Totul este legat de educatie, respect si cei 7 ani de acasa. De unde nu este; ce sa ceri? Lucescu - simbol de profesionalism si pasiune. Bravo. Toti ar trebui sa invatam de la el. Chiar si din greselile lui.

nune
nune  •  25 Mai 2016, 15:39

Nu sunt linguseli, e recunostinta. Ahmetov e convins ca sunt sanse mici ca Lucescu sa se mai intoarca vreodata la Sahtior. Dar, la cati bani i-a bagat Lucescu in cont, simte ca ar trebui sa faca gestul asta. Dupa mine, ar trebui sa ii dea si 10% din actiuni la echipa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează