INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Marius Șumudică și-a prelungit contractul cu Gaziantep » Declarația exclusivă a antrenorului pentru GSP

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2019 13:20

Marius Șumudică (48 de ani) este foarte apreciat de către turcii de la Gaziantep, motiv pentru care conducerea clubului i-a prelungit contractul.  

Antrenorul român avea contract până în vara anului viitor, iar turcii, mulțumiți de ceea ce a realizat la echipă, i-au oferit o nouă înțelegere până în anul 2021. Salariu este de un milion de euro pe sezon pentru Șumudică și staff-ul său.

„Sunt foarte bucuros, am fost de acord să prelungim înțelegerea, este o ligă puternică, sunt singurul antrenor străin din prima ligă. Este foarte important că sunt apreciat și am găsit niște oameni minunați care nicio clipă nu vin să se bage peste mine sau ceva de genul ăsta. 

Asta m-a făcut să continui încă un an: libertatea de a lucra, de a decide în tot ceea ce fac ca antrenor. Asta îți dă confortul și plăcerea de a lucra într-un fotbal profesionist și într-un campionat foarte puternic”, a spus Șumudică pentru GSP.RO.

Gaziantep ocupă locul 10 în clasamentul primei ligi din Turcia, fiind la doar patru puncte distanță de podium. Malatyaspor este pe locul 3, cu 16 puncte. Lider este Alanyaspor, cu 18 puncte, iar Fenerbahce e pe 2, cu 17 puncte.  

Echipa lui Marius Șumudică a înregistrat 3 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri, în actuala ediție de campionat. În ultima etapă, Gaziantep a remizat cu liderul, scor 1-1.

1 mil. de euroeste salariul anual pe care îl încasează Șumudică împreună cu staff-ul său

VEZI ȘI:

AL-HILAL - AL NASR 1-2 // Răzvan Lucescu, prima înfrângere în campionat: „Eşec dureros, dar nu e timpul pentru acuzaţii. Aceşti jucători s-au calificat în finala Ligii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează