INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

FOTO/OFICIAL Paul Anton a semnat azi: "Este al 9-lea transfer al verii"

Imagine de pe site-ul oficial al grupării ruse
Imagine de pe site-ul oficial al grupării ruse

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 15:08

Mijlocașul Paul Anton, 27 de ani, a semnat azi un contract cu rușii de la Krylya Sovetov Samara.

Internațional român a semnat pe 3 ani cu noua sa formație, fiind transferat de la Anzhi, unde a jucat în sezonul trecut. Fotbalistul a fost prezentat deja și va purta tricoul cu numărul 28. "Sunt fericit să fac parte din echipa Krylya Sovetov. Voi da totul pentru a obține performanțe", a scris Paul Anton pe Instagram. 

Krylya îi urează succes pe site-ul său oficial și notează că românul e transferul cu numărul 9 al verii.  Noua echipă a lui Anton este pe 13, cu 4 puncte în 4 etape.

1.000.000 €este cota lui Paul Anton, potrivit transfermarkt

De-a lungul carierei, Anton a mai jucat la Gloria, Delta Tulcea, FCM Tg. Mureș, Pandurii, Dinamo, Getafe și Anzhi. La Anzhi, Anton a jucat 13 meciuri și a marcat 3 goluri. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  21 August 2018, 15:28

Daca poti pe teren,ca din gura pe unde va duceti daramati muntii,pana sa dati cu piciorul in minge.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează