INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

FOTO OFICIAL Vătăjelu a fost prezentat la Sparta » Cu ce mesaj l-a întâmpinat în vestiar un fost star al Europei: "Așa mi-a zis"

Foto: sparta.cz +2   FOTO
Foto: sparta.cz

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2016 18:59

Bogdan Vătăjelu (23 de ani) a fost prezentat oficial la Sparta Praga și a avut deja ocazia de a face cunoștință cu Tomas Rosicky, fostul mijlocaș al celor de la Arsenal și Borussia Dortmund. 

Fundașul român a semnat o înțelegere valabilă pentru trei ani și jumătate cu ocupanta locului al treilea din prima divizie cehă.

"E un pas important în cariera mea, cred că e cel mai bun lucru pentru mine şi vreau să câştig titlul cu Sparta. Sparta m-a dorit cel mai mult, a fost singurul club care m-a vrut cu adevărat, cei de aici au venit în România de multe ori să mă vadă. A fost prima şi singura opţiune pentru mine.

Prima oară când am auzit de interesul Spartei pentru mine m-am uitat pe lot, pentru că nu ştiam toţi jucătorii şi am văzut că Tomas Rosicky e aici. E o mare onoare pentru mine să joc alături de un fotbalist ca el, a jucat zece ani la Arsenal, am multe de învăţat de la el. L-am întâlnit pe Tomas în vestiar, mi-a spus că mă va susţine aici şi mă va ajuta cu tot ce am nevoie. E o provocare pt mine să mă mut în alt oraş, în altă ţară, să am alţi coechipieri", a declarat Vătăjelu pentru site-ul oficial al cehilor.

1.400.000 €este suma plătită de cehi pentru transferul fundașului stânga de la CS U Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
981945781845037
Călinescu Adrian  •  28 Decembrie 2016, 15:49

succes....sa fii cuminte si muncitor......si sa fii SANATOS......

gazistu
gazistu  •  28 Decembrie 2016, 02:59
Postat de ovidiu_3003 pe 27 Decembrie 2016, 19:52

Bogdane depinde de tine cat de bun vei ajunge ...ai facut o alegere excelenta pentru tine ...ai o mare oportunitate sa ajungi fotbalist de elita ...

tu esti un prost ba.... am mai citit commenturi deale tale, si chiar esti prost!

187070598433449
Jerpelea Marius  •  27 Decembrie 2016, 22:46

Bravo Vatajelu, modest, cult si implicat. Esti la un pas de o mare cariera. Prostii ar spune ca Sparta Praga nu e o mare firma, insa este una tranzitorie spre marea performanta. Te felicit pentru alegerea ta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează