INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BANIK OSTRAVA - SPARTA PRAGA 0-1

FOTO Sparta Praga e la un punct de locul 1 după victoria cu Banik Ostrava » Nicolae Stanciu, conflict dur cu un adversar

FOTO: Captură TV Telekom Sport +7   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 22:38

Sparta Praga, cu Florin Niță, Alex Chipciu și Nicolae Stanciu integraliști, s-a impus în deplasare, 1-0 cu Banik Ostrava.

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 77, de atacantul ghanez Benjamin Tetteh. Acesta a scăpat singur cu portarul advers și a finalizat cu un șut de la 13 metri.

Pe final, portarul Florin Niță a primit un cartonaș galben pentru trageri de timp, iar mijlocașul Nicolae Stanciu a intrat într-un conflict cu un adversar. Stanciu și-a pierdut cumpătul după ce arbitrul a dictat fault după un duel între un jucător de la Sparta Praga și Jiri Fleisman, fundașul celor de la Banik. Românul s-a îndreptat rapid către adversarul său pentru a-i cere socoteală, arbitrul despărțindu-i cu greu pe cei doi.

După 8 etape, Sparta este pe locul 3, cu 20 de puncte, cu unul mai puțin decât Slavia Praga și Viktoria Plzen. Banik Ostrava este pe 5, cu 16 puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  18 Septembrie 2018, 10:45

Ne tot "omorati" cu Stanciu si compania de la Sparta Praga, dar uitati sa ne spuneti ca echipa la care evolueaza Baluta, Slavia Praga este lider in Cehia !!

valiza.epo
valiza.epo  •  18 Septembrie 2018, 08:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  17 Septembrie 2018, 23:52
Postat de observator_federal pe 17 Septembrie 2018, 23:24

Diferență semnificativă: Sparta Praga nu a prins (nici ea... adică nici ei - și și-au cerut scuze suporterilor belgieni, pardon cehi) grupele în cipe, pe când Slavia are o grupă interesantă în Europa League! Nu am vrut să-l supăr pe Stanciu, îl rog chiar să nu-și mai bage în urechi degetele...

Parca Sparta avea si un jucator fost pe la Craiova, pe unde o fi?! Sau de aceea nu este pe primul loc?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează