INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Șumudică i-a înnebunit pe turci! Fanii lui Galatasaray îl cer pe român! Avalanșă de mesaje pe Twitter

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2017 17:22

Galatasaray a pierdut partida din deplasare cu Yeni Malatyaspor, scor 1-2, rezultat care i-a enervat pe fanii Cim Bom, care nu-l mai vor pe Igor Tudor.

Suporterii turci sunt entuziasmați de rezultatele lui Șumudică de pe banca lui Kayserispor, românul adunând 30 de puncte, iar în prezent ocupă locul 4, la egalitate cu Beșiktaș și la 3 puncte de liderul Basaksehir.

Pe Twitter sunt zeci de fani care deja îl cer pe antrenorul român pe banca lui Galatasaray, fiind considerat varianta potrivită de înlocuire pentru Tudor.

Și într-o emisiune televizată la beinsports, varianta pentru Turcia, invitații le-au sugerat șefilor de la Galatasaray să plătească 500.000 de euro, clauza de reziliere a lui Șumudică, și să-l aducă pe acesta la Galatasaray.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
hristac
hristac  •  19 Decembrie 2017, 09:09

la galata va fi altfel,acolo sunt baieti cu personalitate mare,cu ***,greu de tinut in frau...se cam risca daca ajunge acolo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  19 Decembrie 2017, 08:43

De acord cu @marius.bxl. Ramai unde esti acum. Mai ales din respect pentru cei care au avut incredere in tine. Ai timp sa sa urci si pe alte trepte. Numai sa nu aluneci!

pribeagul
pribeagul  •  18 Decembrie 2017, 19:27
Postat de para.para pe 18 Decembrie 2017, 18:54

Intre Sumi si Oli, banul face diferenta.

Si valoarea e de partea lui Sumi..Eu sunt dinamovist...dar a ajuns sa-mi placa nebunul asta de Sumudica..respect pentru ce face !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează