INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

EXCLUSIV / VIDEO Fundașul cu aproape 250 de meciuri în Liga 1 îl analizează pe Drăgușin: „Foarte greu, e între primii 3 din lume!”

Radu Drăgușin // foto: Guliver/gettyimages
Radu Drăgușin // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 19:02 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 19:44

Fost fundaș central, Gabi Cânu (43 de ani) simte că Radu Drăgușin „e de acolo, din filmul Premier League”, dar vede dificil ca stoperul român să intre titular în fața lui Cristian Romero sau a lui Micky van de Ven, despre care spune că „este între primii 3 fundași ai lumii”.

  • Întoarcem fotbalul din Anglia pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. Următoarea ediție: vineri, 29 martie, ora 14:00.

Fost fundaș central cu aproape 250 de meciuri în Liga 1, la formații precum Politehnica Timișoara, FC Vaslui și Ceahlăul, Gabi Cânu a analizat la Premier GSP începutul de aventură al lui Radu Drăgușin în Anglia.

În ianuarie, stoperul român a fost subiectul unui transfer de 25 de milioane de euro, cumpărat de Tottenham de la Genoa. De atunci a apărut în 5 partide pentru Spurs, o singură dată titular, la 0-3 cu Fulham, profitând de accidentarea lui Micky van de Ven.

Edi Iordănescu, ședință cu Mitriță » Vedeta Băniei face totul pentru a reveni la națională: „Nu e întâmplător ce s-a petrecut după CFR - Craiova”
Naționala
Edi Iordănescu, ședință cu Mitriță » Vedeta Băniei face totul pentru a reveni la națională: „Nu e întâmplător ce s-a petrecut după CFR - Craiova”

VIDEO. Gabi Cânu, la Premier GSP: „Foarte greu să-l pui pe Radu Drăgușin în fața lui Van de Ven. Este în Top 3 stoperi ai lumii!”

Mereu când a intrat a arătat că e de acolo, din filmul ăla. Dar e normal să nu fie cum își dorește antrenorul în momentul ăsta. Să schimbi Italia cu Anglia, două campionate diferite din toate punctele de vedere...” este concluzia lui Cânu după ce l-a urmărit pe Drăgușin la treabă.

Fostul fotbalist consideră că lui Drăgușin îi va fi dificil să devină titular la Tottenham, având în vedere concurența din defensivă. Pe olandezul Micky van de Ven, Cânu îl consideră printre primii 3 stoperi ai lumii!

„Din punctul meu de vedere, mai ales că am jucat pe acel post și pot să reușesc să-mi dau seama despre fundașii centrali, momentan este foarte greu să-l pui pe Radu Drăgușin în fața unui campion mondial, Romero, sau a lui Micky van de Ven, care în opinia mea este între primii 3 fundași centrali din lume, dacă te gândești la vârsta și talia lui, la meciurile pe care le face.

Dar trebuie să-ți joci șansa. Când ți se oferă, trebuie să profiți de ea, să fii profesionist, așa cum l-am văzut pe Radu de fiecare dată când a intrat. Chiar după transfer a intrat cu Manchester United fără pic de trac. Schimbai competiția, nu știai ce te așteaptă, puteai simți o ezitare, dar nu a fost cazul la el.

Cred că maturitatea asta, pe care o are la o vârstă destul de fragedă, este un atu care-l poate ajuta să reușească în Anglia.

Fundașul central este un post unde înlocuiești foarte, foarte greu. Nu scoți fundașul central, nu este atacant, să-l scoți pe titular, să bagi altul 15 minute și să te gândești pe care să-l bagi. Pentru fundașii centrali, mai ales la acel nivel, este foarte greu de intrat. Cu atât mai mult trebuie felicitat acest băiat”, a afirmat Cânu în studioul Premier GSP.

Tot din Premier League:

Un căpitan important al lui Tottenham îl critică pe Drăgușin, dar crede în el: „Va fi un jucător foarte bun la Spurs
STRANIERI
Un căpitan important al lui Tottenham îl critică pe Drăgușin, dar crede în el: „Va fi un jucător foarte bun la Spurs"
Lupta din Premier League, dinamitată » După Everton, încă un club a fost depunctat
Premier League
Lupta din Premier League, dinamitată » După Everton, încă un club a fost depunctat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
janus_mirror
janus_mirror  •  22 Martie 2024, 18:11

Dupa dezastrul Fullham nu al vad prea curand pe Dragusin titular chiar daca VdV nu e apt de joc. Ange e si el nou in EPL si nu prea e incercat in a face rotatii indraznete chiar si pe alte posturi. Cred ca Dragusin ar trebui sa forteze un imprumut in Italia sau Spania ptr a nu pietde contactul cu gazonul. Altfel ajunge un fel de Pantelimon la M. City. A facut o alegere gresita optand ptr Tottenham.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează