INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

Gabi Tamaș, INCENDIAR într-un interviu pentru presa din Israel! "Primesc amenințări de la fanii lui Maccabi" + ce spune despre problemele cu alcoolul

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2018 14:09

Gabi Tamaș se simte excelent la Hapoel Haifa. Fundașul de 35 de ani s-a adaptat perfect în Israel, unde a ajuns în 2017, după plecarea de la FCSB.

Stoperul român chiar are de gând să își ia cetățenie israeliană. A acordat un interviu pentru Yedioth Ahronot, în care a vorbit despre experiența sa de la Hapoel Haifa, acolo unde Tamaș a devenit idolul suporterilor.

Nu de puține ori românul chiar se duce în peluză și cântă alături de ultrași, motiv pentru care a ajuns foarte urât de fanii rivalei, Maccabi: "Este adevărat că primesc multe amenințări de la suporterii rivalei. Mă sună des și îmi trimit mesaje pe Facebook", a recunoscut Tamaș.

Fotbalistul a jucat fără perdea despre problemele sale extrasportive: "Nu e treaba nimănui cât beau eu, e important s-o fac cu măsură. Unde scrie că nu ai voie să ieși în oraș dacă pierzi un meci? Nu ești la pușcărie".

15 meciuriun gol și două pase decisive are Tamaș la Hapoel Haifa în acest sezon. În total a adunat 53 de partide și 3 goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează