INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

OFICIAL. Gabi Torje, prezentat la noua echipă » Unde a ajuns fotbalistul român al anului 2011

Gabi Torje / Sursă foto: Twitter Bandirmaspor
Gabi Torje / Sursă foto: Twitter Bandirmaspor

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 14:14 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 20:15

Gabi Torje se pregătește, la 31 de ani, de o nouă experiență în Turcia. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a semnat cu Bandirmaspor, grupare din a doua ligă turcă.

  • Bandirmaspor ocupă locul 10 în liga a 2-a din Turcia, având 24 de puncte acumulate în 17 etape; 
  • Turcii nu au mari valori în lot. Astfel, Torje, cu o cotă de piață în valoare de 450.000 de euro (conform Transfermakrt), devine cel mai „prețios” jucător al echipei pregătite de Erkan Sozeri!

Torje era liber de contract din decembrie, după despărțirea de elenii de la AEL Larissa. A fost prezentat oficial astăzi. Turcii au selectat mai multe momente din cariera „Piticului” pentru a marca așa cum se cuvinte transferul fostului fotbalist al naționalei României, publicând un videoclip pe contrul oficial al echipei care se află pe locul 10 în eșalonul secund din Turcia. 

OFICIAL. Gabi Torje, prezentat la noua echipă » Unde a ajuns fotbalistul român al anului 2011

Ultima partidă oficială a lui Torje datează din 2 decembrie 2020, AEK Larissa - Aris 0-3. Jucătorul român a fost pe teren atunci 38 de minute.

55 de selecțiiși 11 goluri are Gabi Torje la echipa națională

Cota lui Gabi Torje s-a prăbușit!

Torje, care în 2011 era desemnat fotbalistul român al anului în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor, bifează astfel o nouă aventură în Turcia, unde a mai evoluat pentru Konyaspor, Osmanlispor, Karabukspor și Sivasspor.

Cota fotbalistului pe care Udinese plătea 5 milioane de euro în 2011 s-a prăbușit. A ajuns să valoreze 450.000 de euro, după ce în urmă cu 10 ani costa 7 milioane de euro.

VIDEO. Ironia lui Romeo Surdu la adresa lui Gabi Torje, imediat dupa finala din Cupa României: „Am regretat gestul”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Un jucător plecat de la Dinamo, interviu incendiar: „Cortacero ne-a înșelat pe toți, și-a bătut joc! Soția și-a lăsat serviciul să vină la București”

S-au stabilit optimile Cupei României! Dinamo - FCSB este șocul acestei faze

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
b_o_g_d_a_n
b_o_g_d_a_n  •  12 Ianuarie 2021, 14:41

Akhmat Groznîi în Turcia?? Mda, atat se poate, sa nu cerem prea multe...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează