INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Gabi Torje s-a înțeles cu Terek și va pleca din Rusia! Motivul rupturii + cât trebuie să plătească cine îl ia + unde s-ar putea transfera

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 12:39

Gabi Torje s-a înțeles cu Terek și va pleca de la formația din Groznîi la oricare club care plătește 1,2 milioane de euro. Impresarul jucătorului, Cristea Opria, a explica de ce s-a produs ruptura și unde ar vrea să joace internaționalul român. 

”Da, este adevărat, am ajuns la o înțelegere cu cei de la Terek, astfel că Gabi Torje mai are două săptămâni de contract cu ei. Înțelegerea constă în faptul că echipa care-l va lua pe Torje trebuie să achite suma de 1.200.000 de euro, adică exact cât au plătit rușii pe el în vară.

Sunt mai multe cauze. Unele nu pot fi făcute publice, cel puțin nu în acest moment. Dar, trebuie menționat faptul că în vară s-au făcut cinci transferuri, patru de către conducere și unul de către antrenor, iar acesta a fost Torje.

A intervenit la început și o problemă, n-a prins decât trei zile de cantonament. Apoi s-a accidentat, și-a revenit și a jucat foarte bine, dar în meciul următor nu a mai prins lotul.

Prioritar este să găsim un club din Europa, pentru că Torje își dorește foarte mult să revină la națională. Dar, așa cum Grigore vine la lot din Arabia, așa și Torje ar putea să vină, dacă o eventuală ofertă de acolo ar fi de nerefuzat pentru jucător”, a spus Opria la TV Digi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează