INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Gabriel Tamaș și Mihai Voduț au ratat play-off-ul în ultima etapă! Cum arată clasamentul din Israel la finalul sezonului regulat

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2019 12:35

Gabriel Tamaș (35 de ani) și echipa sa, Hapoel Haifa, au ratat aseară, în ultima etapă, șansa de a prinde locul 6 și, implicit, play-off-ul în Israel. 

Hapoel Haifa nu era la mâna ei înaintea ultime etape, depinzând de rezultatul nou-promovatei Hapoel Hadera. O victorie a formației lui Tamaș, dublată de un pas greșit al formației de deasupra, însemna calificarea în faza superioară a competiției.

Doar jumătate din scenariu a avut loc. Hadera a terminat la egalitate cu Netanya, scor 2-2, deși a condus cu 2-0 la pauză.

Hapoel Haifa nu a reușit să profite, terminând cu același rezultat, scor 2-2, meciul cu Hapoel Ra'anana, deși a condus cu 2-1 în minutul 69, și a terminat cu 32 de puncte, unul mai puțin decât Hadera.

Pentru Gabriel Tamaș, socotit unul dintre liderii echipei, deziluzia este una uriașă. Fundașul român dorea să prindă play-off-ul pentru a se duela cu rivala istorică Maccabi Haifa, a doua în clasament. Căderea liberă din finalul sezonului, cu seria de 7 meciuri fără victorie, a împiedicat însă realizarea acestui obiectiv.

 Nici Voduț nu a prins play-off-ul

Beitar Ierusalim spera și ea să ajungă în play-off, calculele hârtiei oferindu-i această oportunitate.

Echipa lui Mihai Voduț, sosit în ianuarie, a pierdut însă meciul cu Hapoel Tel Aviv, scor 0-1, cu un gol primit în primul minut de prelungire. Atacantul român a fost introdus pe teren în minutul 81, fără a influența partida. 

Voduț va părăsi formația din Israel la finalul sezonului.

Clasament Israel

Vezi și: 

Gâlcă, salvat în prelungiri la partida de debut din Danemarca!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează