INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

I-a cerut tricoul şi i-a transmis că-l va transfera la vară! Torje aproape de o mutare-surpriză: "Voi face tot posibilul să te aduc!"

În august 2011, Torje a fost vîndut de Dinamo la Udinese cu 4 milioane de euro
În august 2011, Torje a fost vîndut de Dinamo la Udinese cu 4 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 01:33

Torje a fost abordat de antrenorul lui Rubin Kazan, Kurban Berdiev, imediat după meciul Australiei. Acesta i-a cerut tricoul şi i-a transmis că-l va transfera la vară.

Gabriel Torje ar putea schimba la vară cea de-a treia echipă în decurs de trei ani! Mijlocaşul dreapta de 23 de ani e împrumutat la Granada de Udinese, iar la vară ar trebui să se întoarcă în Serie A. Numai că şansele ca acest lucru să se întîmple sînt mici. Asta deoarece evoluţiile lui Gabi la Granada, trei goluri şi două pase decisive în 22 de partide, au atras atenţia cluburilor cu bani din Europa.

La amicalul România - Australia (3-2), din Spania, a asistat şi antrenorul lui Rubin Kazan (locul 7 în Rusia), Kurban Berdiev. La finalul întîlnirii, surprins de evoluţia românului şi de golul spectaculos din lovitură liberă, Berdiev i-a solicitat tricoul de joc lui Gabriel Torje, apoi i-a transmis micuţului fotbalist: "Mi-a plăcut de tine, eşti un jucător foarte bun, bătăios şi tehnic. Din vară voi face tot posibilul să te aduc la Rubin!".

9 goluri şi 6 pase de gol are Torje în 25 de meciuri la echipa naţională

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
bazileon
bazileon  •  09 Februarie 2013, 23:26

Articolul e o dezinformare ordinara a GSP, cunoscuta pentru simpatiile ei dinamoviste. De fapt acel Rubin din cazan (care, alta manipulare, e de fapt Safir!) a spus acele lucruri, dar nu neispravitului de Torje, ci lui Tanase, creierul echipelor (Nationala+Steaua). Serios vorbind, n-as fi foarte fericit ca Torje sa ajunga la o echipa mediocra. N-o fi Granada mare echipa, dar altceva e sa joci in campionatul Campioanei Mondiale (si Europene).

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Februarie 2013, 15:30

Nu cred ca va ajunge in Rusia, probabil Udinese il va vinde unei echipe mari ! Ca vor unii sau nu , cred ca Torje a ajuns unul din cei mai importanti jucatori ai Romaniei, poate cel mai important ! Ma bucur ca am anticipat odata cu mutarea inSpania ascensiunea lui si faptul ca acolo joaca ce a jucat la Dinamo si ce joaca la nationala ! Daca am avea un fundas de banda valoros, ar fi un flanc super la nationala !

robyi_91
robyi_91  •  09 Februarie 2013, 14:22

Nu te du Torje!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează