INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

GALA GSP // VIDEO Tatăl lui Ionuț Radu: „Vă spun un secret, deși n-ar trebui s-o fac”

Articol de - Publicat joi, 19 decembrie 2019 20:38

Absent la Gala GSP, portarul Ionuț Radu, 22 de ani, a primit trofeul pentru cel mai bun jucător din 2019 prin intermediul tatălui său, Ion, care a oferit câteva detalii neștiute despre fiul său și anul fantastic pe care l-a avut la Genoa. 

Redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Țepelin, i-a înmânat trofeul pentru cel mai bun jucător al anului 2019 lui Radu senior. Vizibil emoționat, cu lacrimi în ochi, părintele portarului de la Genoa a oferit un interviu Gazetei. „Ce să spun? Sunt foarte emoționat să primesc acest trofeu. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor de fotbal care au avut încredere în el și l-au votat. Cred că îl obligă la mai mult de acum. Să muncească mai mult

- Domnule Radu, l-am auzit pe Ionuț dedicându-vă premiul... 
- Tocmai de asta am fost așa emoționat. Știu cum își dorea așa de mult și îmi spunea că va ajunge sus. «Tata, voi câștiga și eu acel premiu», așa îmi zicea. În preajma sărbătorilor, când dumneavoastră aveați ancheta, noi urmăream cu atenție premiile. Știm că puțini portari l-au primit. Cu atât mai mare bucuria că l-a primit și el. Cred că din acest motiv mi l-a dedicat. 

- Dar ce v-a spus când a aflat că este câștigător? 
- Ce să-mi spună. Că va munci foarte mult și că își dorește foarte tare să ajungă printre cei mai mari portari ai lumii. Că nu va dezamăgi niciodată și că nu se va opri niciodată. Își dorește mult să fie sus. Sunt emoționat. 

- Cum a fost 2019 pentru dumneavoastră văzându-l pe Ionuț în mijlocul atâtor evenimente frumoase? 
- Vreau să vă spun cum a fost pentru el. Mergeam la el în Italia. Îl simțeam foarte încărcat și îmi spunea mereu. Îmi doresc tati, îmi doresc să câștigăm. Vă spun și un secret. În toată casa unde locuia, pe oglinzi, pereți. «Fii cel mai bun», «Câștigăm Euro 2019», e un secret pe care n-ar trebui să-l spun. L-am simțit din februarie cât de încărcat era și de dornic. I-am spus mereu că dacă și colegii săi ar fi măcar pe jumătate cu această responsabilitate, ar face foarte mult. S-a dovedit că așa a fost. A fost un gurp minunat. Jucători de care vom auzi mult în viitor. Am speranța și cred că viitorul sună bine. Poate sunt puțin mai hazardat. Dar așa cred. 

- Ionuț Radu titular în naționala mare pe când? 
- Încet, încet! Toate vin pas cu pas. El se pregătește foarte mult. Mereu îmi zice că el la lotul național vine în locul lui, nu în locul nimănui. Își așteaptă rândul, cu siguranță va fi și acolo. 

- Vă rog să-i transmiteți și dumneavoastră un mesaj lui, o surpriză! 
- Andrei, te iubesc foarte mult. Știi foarte bine că frații tăi, familia noastră, toți suntem alături de tine. Ne rugăm la Dumnezeu! M-a făcut să lăcrimez. Te iubim cu toții . 

Vezi i:

VIDEO Ionuț Radu, Fotbalistul anului 2019: „Aveți răbdare cu Mirel! Ne va duce la Mondiale, cu mine titular în poartă!”

PREMIUM GSP // Ionuț Radu, fotbalistul anului 2019: „Tată, sper că ești mândru de mine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (9)
gigelos
gigelos  •  20 Decembrie 2019, 12:30
Postat de gigelos pe 20 Decembrie 2019, 12:27

N-ai inteles nimic .Te bagi ca prostu-n seama...Ionut isi face treaba , atat cat poate el , bravo lui ...comentam cat de jos am ajuns...Dobrin , Balaci , Marcel Raducanu ...Hagi , Gica Popescu ,Mutu , Chivu ...Ionut Radu . Hmm

pentru alb-rosul din Arad

gigelos
gigelos  •  20 Decembrie 2019, 12:27

N-ai inteles nimic .Te bagi ca prostu-n seama...Ionut isi face treaba , atat cat poate el , bravo lui ...comentam cat de jos am ajuns...Dobrin , Balaci , Marcel Raducanu ...Hagi , Gica Popescu ,Mutu , Chivu ...Ionut Radu . Hmm

whiteredarad
whiteredarad  •  20 Decembrie 2019, 11:53
Postat de gigelos pe 20 Decembrie 2019, 09:21

ce gluma proasta a ajuns fotbalul romanesc .Cel mai bun fotbalist roman ? Caterinca . N-are baiatul nici o vina dar serios asta e cel mai bun fotbalist roman ? Hai da-o-n...

Iata o mostra neplacuta, de "nationalism prost inteles". Adica un titular intr-o echipa din prima liga italiana este contestat, de unii care nu inteleg fotbalul, decit la nivel "becaliform". Nivelul, la care joaca baiatul asta, este motivul esential pentru premiul primit. Este cam singurul roman titular intr-un campionat de valoare, dintre primele 5 campionate din Europa (si nu numai). cu cine sa se compare ? Cu "angajatii lui becali" ? Cu rezervele e lux din strainatate ?. ....Sa fim seriosi !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează