INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

GALATASARAY // Ratează Florin Andone tot sezonul?! Ce au anunțat turcii

Articol de - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 20:45

Deși se anunța că va reveni în februarie, Florin Andone, împrumutat de Brighton la Galatasaray ar avea nevoie de intervenție chirurgicală pentru leziunile suferite la ligamentele genunchiului drept.

A avut ghinion Florin Andone, 26 de ani. Într-o perioadă când juca și era titular la Galarasaray, "tricolorul" s-a accidentat grav.

Pe 9 noiembrie, la 2-0 cu Gaziantep, genunchiul său drept a cedat după o ciocnire cu Junior Morais. Diagnosticul: ruptură parțială a ligamentului colateral intern și leziune a ligamentului încrucișat anterior.

La acea vreme, doctorii lui "Cim-Bom-Bom" anunțau că atacantul în vârstă de 26 de ani se va reface în maximum 3 luni și va reveni în februarie, variantă confirmată ulterior chiar de jucător.

Numai că, acum, ziariștii turci susțin că Andone ar avea nevoie de intervenție chirurgicală. Dacă s-ar opera, ar rata tot restul sezonului.

Internaționalul e împrumutat de Brighton la Galatasaray până pe 30 iunie.

3goluri a marcat Andone în acest sezon la Galatasaray

612minute a jucat atacantul la "Cim-Bom-Bom" în 9 meciuri

Topul celor mai bine cotați fotbaliști români » Cine e fotbalistul cu cea mai mare creștere: 2 milioane de euro!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  07 Ianuarie 2020, 00:13

Pacat, mare pacat dar daca s-a ajuns la aceasta concluzie, l-as sfatui pe d-ul Andone sa se opereze, ACIBADEM-ul este aproape si cu renume in reusite! Un dinamovist-dar si mare admirator al tau-iti ureaza : bafta si insanatosire grabnica, respect Florin Andone!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează