INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL

Gâlcă a ajuns la 100 de zile pe banca lui Espanyol » Românul a analizat prestația echipei sale: "După aceste dueluri am suferit"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2016 17:53

Costel Gâlcă a ajuns la 100 de zile de când a preluat-o pe Espanyol, iar antrenorul român a analizat prestația echipei sale și rezultatele obținute.

"Ne-am îmbunătățit la toate capitolele, mai ales la cel sportiv. Puteam să fim mai buni, dar avem o dinamică bună. Sunt mulțumit de ceea ce s-a intâmplat în ultimele meciuri, pentru că echipa este în creștere.

Deocamdată nu am realizat nimic. Mai avem nevoie de puncte pentru a ne salva de la retrogradare. Trebuie să continuăm cu mentalitatea de acum și să fim ambițioși.

Noi am suferit mult după cele trei meciuri cu Barcelona (n.r. două în Cupa Regelui și unul în campionat). Au fost trei partide în 11 zile și ne-au afectat psihic și sportiv. Asta s-a văzut în meciurile cu Eibar și cu Getafe, când nu am obținut niciun punct. S-a pierdut încrederea", a spus Gâlcă, potrivit Marca.

Gâlcă a preluat-o pe Espanyol pe 18 decembrie și are 18 meciuri pe banca echipei catalane: 6 victorii, 3 egaluri și 9 înfrângeri. După 30 de etape, Espanyol este pe locul 12, cu 35 de puncte, la 7 de primul loc retrogradabil. Obiectivul lui Gâlcă este clasarea pe locul 10.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close