INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Gâlcă le-a spus arabilor ce pretenții are » Vrea mai mulți jucători printre care și români: "Trebuie să-mi respecte deciziile"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 18:07

Constantin Gâlcă e antrenorul nou-promovatei Al Feiha (Arabia Saudită) și spune că șefii clubului i-au transmis să se încadreze într-un anumit buget pentru transferuri.

Fostul antrenor al Stelei spune că bugetul echipei va fi în jur de 4 milioane de euro și recunoaște că-și dorește și jucători români.

"O să fie mai ușor, din punctul meu de vedere, pentru că iau echipa de la început. Să vedem dacă respectă promisiunile pe care le-au făcut, pentru că trebuie să fac o echipă nouă de la început. Nu cunosc echipa care a promovat acum și să vede ce se va întâmpla pe parcurs.

Trebuie să ia toți jucătorii pe care mi-i doresc și să îmi respecte deciziile. E foarte greu din acest punct de vedere. Bineînțeles, o vom face de comun acord și în conformitate cu bugetul pe care îl au. Pentru jucătorii străini, bugetul este undeva la 3,5 - 4 milioane", a declarat Gâlcă la TV Digi Sport.

"Deocamdată, nu am cerut niciun jucător. Bineînțeles că sunt interesat și de jucători români. Ne-ar ajuta foarte mult cineva cum a fost Sânmărtean, pe care l-am avut la Al Taawon" Constantin Gâlcă

3 trofee a câștigat Gâlcă în cariera sa de antrenor, toate cu Steaua, în urmă cu două sezoane: titlul în Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează