INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZIMBRU CHIȘINĂU

GALERIE FOTO Academia lui Flavius Stoican, la primul succes » Puștii de 11 ani au câștigat un turneu local

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2016 15:34

Academia "Flavius Stoican", aparținând actualul antrenor de la Zimbru Chișinău, a câștigat zilele trecute a 9-a ediție a memorialului "Jean Olteanu", ce poartă numele tehnicianului care l-a lansat în fotbalul mare pe ex-internaționalul român.

Au participat șapte formații din patru județe la acest turneu la care, printre parteneri, au fost Primăria Turnu Severin și Consiliul Județean.

Grupa 2005 a academiei a învins la finele competiției, iar managerul ei, Costin Stoican, a avut cuvinte laudative despre puști: "Cu siguranță, unii dintre acești copii vor ajunge mari fotbaliști".

Și Flavius a apreciat de la Chișinău ceea ce s-a întâmplat la Severin: "Am mare încredere în antrenorii care-i îndrumă, toți au fost școliți de către Jean Olteanu. Ovidiu Brehui, Cristian Dumitrache și Cristian Sorescu. Felicitări și lor fiindcă au reușit ca într-un singur an să clădească un viitor pentru acești copii și să fie una dintre cele mai bune grupe din județul Mehedinți".

"Sper să fie un turneu care pe viitor să aibă anvergură. Este în cinstea și în memoria lui Jean Olteanu, omul, profesorul care m-a format nu doar ca fotbalist. Ne mândrim că am câștigat acest turneu, dar vrem și mai mult"
Flavius Stoican, antrenor Zimbru Chișinău

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează