INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  IUBITĂ DE FOTBALIST

GALERIE FOTO Alex Maxim nu joacă la Mainz, dar are cu ce se mândri! Cristina Roventa, iubita lui, face senzație pe Instagram cu pozele SUPERSEXY

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 21:40

De mai bine de 5 ani, Cristina Roventa și Alexandru Maxim, jucătorul lui Mainz, trăiesc o poveste de dragoste. Ea este unul dintre cele mai bine cotate modele din România.

Cei doi s-au cunoscut în 2013, iar de atunci s-au şi certat de câteva ori, dar de fiecare dată s-au împăcat, iar Maxim n-a putut renunţa la Cristina .

Cristina a intrat în atenţia mijlocașului ofensiv de 28 de ani după ce a reprezentat România la concursul Miss Tourism World, care a avut loc în Thailanda, în decembrie 2012.

Atunci, superba brunetă a câştigat premiul Miss Tourism Europe, fiind considerată cea mai frumoasă concurentă de pe Bătrânul Continent. În vârstă de 33 de ani, Roventa este născută la Tîrgu Jiu şi are dimensiunile perfecte pentru un model: 92-62-90. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează