INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

GALERIE FOTO Debut perfect pentru Enache la Rubin Kazan » Pasă de gol la primul meci în tricoul rușilor care-i dau 45.000 de euro pe lună!

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 18:39

După plecarea de la FCSB, anunțată exclusiv de GSP (DETALII AICI), fundașul Gabriel Enache a a semnat contractul pe 4 ani cu Rubin Kazan.

A fost primit exemplar de cei din staff, de colegi și de antrenor și a început pregătirea alături de noua sa echipă. După ce-a avut o discuție cu tehnicianul rușilor, Kurban Berdiev, Gabi a primit și prima veste bună de la semnarea contractului cu rușii. "Ești titular cu Rosenborg", i-a spus antrenorul fotbalistului de 27 de ani.

Rubin a câștigat cu 4-1 în fața norvegienilor de la Rosenborg, într-un test de verificare disputat în Marbella și Enache a dat pasa de gol pentru reușita de de 2-1 a lui Sardar Azmoun. Enache va reveni în România, din cantonament, în această noapte, iar în cel mai scurt timp va pleca spre Rusia.

45.000 €este suma pe care Enache o câștigă lunar în Rusia, de trei ori mai mare decât cea de la FCSB, unde avea 16.000 de euro lunar

Rubin Kazan, locul 11 din campionatul Rusiei, cu 23 de puncte după 20 de etape. Lider e Lokomotiv Moscova, 45 de puncte și calificată în optimile de finală ale Europa League după ce-au eliminat Nice.

"Acest transfer m-a luat și pe mine prin surprindere. M-am înțeles cu Steaua, am semnat rezilierea și, în două ore, a venit oferta de la Rubin Kazan. Am făcut tot ceea ce a trebuit și am primit oferta pe mail. Salariul nu se va compara cu cel de la FCSB, mă bucur că am primit această ofertă"
Gabriel Enache, fundaș Rubin

Odată cu plecarea lui Enache în Rusia colonia de români ajunge la 6 fotbaliști legitimați acolo. Ionuț Nedelcearu (Ufa), Alexandru Bourceanu (Arsenal Tula), Paul Anton (Anzhi Makhachkala), Eric Bicfalvi (Ural) și Andrei Ivan (Krasnodar).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  25 Februarie 2018, 22:26
Postat de Malaeru Radu pe 25 Februarie 2018, 21:18

Plus Andrei Prepelita la Fc Rostov...mama voastra de jurnalisti...cum luati unii banii...

Prepelita joaca la Chiajna:)))

zagna
zagna  •  25 Februarie 2018, 21:47
Postat de Malaeru Radu pe 25 Februarie 2018, 21:18

Plus Andrei Prepelita la Fc Rostov...mama voastra de jurnalisti...cum luati unii banii...

vezi ca e in romanica...

927077320667689
Malaeru Radu  •  25 Februarie 2018, 21:18

Plus Andrei Prepelita la Fc Rostov...mama voastra de jurnalisti...cum luati unii banii...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează