INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FOTO

GALERIE FOTO Gabi Tamaş din nou în centrul atenţiei » Fotografii senzaţionale cu soţia fotbalistului din Braşov

Articol de GSP - Publicat marti, 30 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 31 decembrie 2014 10:35

Chiar dacă este accidentat, Gabi Tamaş are motive de fericire! Acesta petrecere Sărbătorile, dar şi trecerea în noul an alături de superba sa soţia, Ioana.
Aceasta a decis să-şi deschidă o sală de forţă în oraşul natal, Braşov, acolo unde merge de fiecare dată cînd are ocazia! Fostul model a vorbit în urmă cu ceva vreme despre cît de greu este să trăiască alături de un fotbalist: "Aduce şi părţi atractive, avantaje şi dezavantaje! Principalele dezavantajele ar fi ca ei sînt mereu plecaţi… supăraţi după o înfrîngere, după cum mulţi ştiu, mereu foarte obosiţi şi cîteodată de neînţeles.

Dar să vorbim despre părţile atractive sau avantajele, care sînt şi ele destul de dese, dar pe care le trăim la maxim, deoarece timpul liber este foarte puţin. Nici nu ştim ce să facem mai repede.  Gabi este un om simplu, foarte sufletist şi înţelegător. Îi place să fie înconjurat mereu de prieteni, să socializeze, să facă lucruri atractive. Prin ceea ce face, este o persoană excepţională".

Cei doi s-au căsătorit în 2012, după opt ani de relaţie şi au o fetiţă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
mvradulescu
mvradulescu  •  01 Ianuarie 2015, 15:43

Măcar când nu face nimic reprobabil să spunem câteva cuvinte frumoase despre calitățile certe pe care le putem observa ușor atunci când se află pe gazon. Să-i urăm însănătoșire grabnică și revenirea la forma care l-a făcut cândva un om "de-al casei" la echipa națională! La mulți ani !!!

brancusi
brancusi  •  31 Decembrie 2014, 15:01
Postat de ftwraku pe 31 Decembrie 2014, 12:45

iar pe langa faptul ca muncesc mai mult,sunt mult,mult,mult,mult mai prost platite,au si o cariera mai scurta....toate lipitorile astea cu botox in buze si cu 3 kg de silicone pe ele ne spun cat de greu este sa fi nevasta de fotbalist:))))))))) Zi,zau:)))))))))))))))))) Ele doar asta urmaresc,insa saracele,cum se sacrifica toate....Mai-mai ca imi vine sa plang:)))))))

:)))))))))))))))))

tardelli
tardelli  •  31 Decembrie 2014, 13:00
Postat de rudy1923 pe 31 Decembrie 2014, 11:08

:))))))) face lucruri atractive devasteaza baruri,scari de bloc..dezavantajele ar fi ca e un fotbalist mediocru,alcoolic..in rest o persoana exceptionala:))))

E fotbalist mediocru?! Tamas a demonstrat ca e fotbalist bun de multe ori.Are sut bun de la distanta,pase lungi pt atacanti foarte bune etc.Daca era mai serios cu viata sportiva realiza mai multe.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează