INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARIS - PAOK 1-2

GALERIE FOTO Răzvan Lucescu se impune în derby-ul orașului Salonic, Aris - PAOK, și ajunge la 7 victorii din 7: "A fost fantastic în tribune"

FOTO: Facebook @PAOK +3   FOTO
FOTO: Facebook @PAOK

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 23:44

PAOK s-a impus în derby-ul orașului Salonic, scor 2-1, pe stadionul marii rivale Aris.

Partida a început cum nu se poate mai prost. Argentinianul Mateo Garcia a deschis scorul în minutul 2. PAOK a presat și a fost răsplătită în minutul 36. Sârbul Alexandar Prijovici a transformat o lovitură de la 11 metri.

Momentul de cumpănă a venit în minutul 66. Hamza Younes, fostul fotbalist al Petrolului, în prezent la Aris, a ratat un penalty. Răzvan Lucescu a mutat inspirat. El Kaddouri, intrat în locul lui Pelkas în minutul 62, i-a pasat decisiv aceluiași Prijovic în minutul 84. Sârbul a reluat cu un procedeu acrobatic, prin alunecare, din interiorul careului de 6 metri.

PAOK are 7 victorii din 7 meciuri în acest debut de sezon în Grecia, printre echipele învinse numărându-se și principalele contracandidate AEK Atena și Olympiakos.

"Fanii sunt magici"

"Mă așteptam la lucruri urâte, toată lumea spunea că fanii vor cauza probleme. Din contră, a fost fantastic în tribune. Pe stadionul lui Aris, ca și pe al nostru sau pe cel al lui Olympiakos, fanii sunt magici.

Jucătorii mei merită toate felicitările. Am depășit o serie dificilă, cu 3 derby-uri, toate câștigate. Din păcate penalizarea din sezonul trecut nu ne permite să ne bucurăm de un avans important în clasament", a declarat Răzvan la final.

Vezi și: A blocat-o pe Juventus, dar e criticat de italieni » Radu, cel mai slab de la Genoa! Gazzetta dello Sport: "Te ia cu amețeli când îl vezi ieșind la mingile joase sau înalte"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  22 Octombrie 2018, 11:53

BRAVO LUCE Jr.!!! RESPECT!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează