INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Gata? ”Mutu ar vrea să se retragă şi să-şi deschidă afaceri la Cesena”

Adrian Mutu este din 2011 la Cesena: 26 de meciuri, 12 goluri
Adrian Mutu este din 2011 la Cesena: 26 de meciuri, 12 goluri

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 30 iunie 2012 09:55

Adrian Mutu este aşteptat să se întoarcă în acest week-end la Cesena, din vacanţa la Miami. Echipa sa a retrogradat în Serie B şi, avînd acceptul să plece, el a tot încercat alte soluţii. Au existat mai multe discuţii, dar nimic nu i-a ieşit.

Agenţia ”tutto cesena” sugerează că atacantul român (33 de ani) nici n-ar vrea să mai joace. Cariera lui Mutu ca fotbalist este în curs de lichidare. Poate că încă nu e terminată, însă totul indică faptul că Adrian este mai determinat ca niciodată să-şi cumpere o casă pentru a se stabili definitiv la Cesena, oraş ales ca sediu al afacerilor extrafotbalistice pe care vrea să le înceapă cît mai curînd”.

Pentru jurnaliştii italieni, prima grijă a lui Mutu la revenire va fi să-şi definească viitorul: ”A renunţat la banii pe care îi avea de luat pe iunie, dar rămîne încă un an de contract greu de suportat de Cesena. El are un salariu de 1,5 milioane de euro, mai mare decît bugetul rezervat sectorului juvenil al clubului. Motiv pentru şefi să-l considere deja un fost jucător al echipei, iar pentru Adrian să-şi reevalueze viitorul şi priorităţile”.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
danila
danila  •  30 Iunie 2012, 14:00

....daca tot vrea sa faca afaceri ,iasi sugera una care il si caracterizeaza,plus ca este si de profesie.Anti Doping agency!!Mutulica tata faci bani cu asta ,mai muilti ca in fotbal!

lukasoil17
lukasoil17  •  30 Iunie 2012, 11:02

mutu s-a ''retras'' demult din fotbal....doar ca de ceva vreme mai pacaleste niste cluburi sa-i plateasca contractul!

duck_ati
duck_ati  •  30 Iunie 2012, 10:15
Postat de spivak pe 30 Iunie 2012, 10:10

Ce afaceri? În afară de chiloţii de pe el, totul aparţine lui Chelsea.

S-ar putea ca si aia sa fie tot ai lui Chelsea! :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close