INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Gazetta dello Sport anunță că un portar român va fi în lotul lui Inter în sezonul viitor » Se va lupta cu Handanovici pentru un loc de titular

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 14:57

Gazetta dello Sport anunță că Ionuț Andrei Radu, 19 de ani, va fi păstrat în lotul lui Inter începând cu sezonul viitor.

Italienii scriu că staff-ul lui Inter este încântat de evoluțiie portarului român și că aceasta va fi rezerva lui Samir Handanovici.

"Cu Carrizo și Berni aflați la final de contract, Radu e o opțiune pentru a rămâne al doilea portar al echipei, după Handanovici", scrie Gazetta dello Sport.

Radu, care acum se reface după o accidentare la umăr, și-a prelungit contractul cu Inter până în 2021.

Românul a venit la Inter în 2013, de la Dinamo, și a debutat la Inter în ultima etapă din sezonul trecut, când a jucat 20 de minute în meciul cu Sassuolo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bigdeal
bigdeal  •  18 Februarie 2017, 16:45

Bravo!

portardelegenda
portardelegenda  •  18 Februarie 2017, 16:36

pian piano forza Andrei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează