INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

GAZIANTEP - ALANYASPOR 1-1 // VIDEO + FOTO Formația lui Șumudică revine în fața liderului din Turcia! Cum a celebrat antrenorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 19:17

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a terminat la egalitate meciul de pe teren propriu cu liderul Alanyaspor, scor 1-1.

Gaziantep a ajuns la al treilea meci consecutiv fără victorie în prima ligă din Turcia, iar situația lui Șumudică se complică.

Cu Alin Toșca și Junior Morais integraliști, Gaziantep a primit gol în minutul 33, de la senegalezul Papiss Cisse. Fostul vârf al lui Newcastle a profitat de o intervenție greșită a lui Kenan Ozer și a șutat la colțul lung.

Camerunezul Jean-Armel Kana-Biyik (30 de ani) a egalat în primul minut de prelungire al partidei, după o lovitură liberă obținută ușor de Junior Morais. 

Marius Șumudică a izbucnit de fericire pe bancă, sărbătorind reușita în stilul caracteristic, alături de fani.

„Vreau să le mulțumesc elevilor mei și fanilor. Astăzi, cu toată modestia, nu s-a văzut care este echipa de pe primul loc. Am avut momente în care am pus presiune pe ei, am dominat. Toată lumea trebuie să știe că nu am avut cinci juctori din primul «11». Dacă azi aveam toată echipa, ar fi fost o victorie ușoară” 
- Marius Șumudică

+2 FOTO

Gaziantep ocupă în acest moment locul 9, cu 11 puncte, dar mai poate cădea două locuri, în funcție de rezultatele din această etapă. Alanyaspor este liderul surprinzător al Superligii din Turcia. După 9 etape au acumulat 18 de puncte.

Vezi și:

VIDEO + FOTO Greu fără Cristiano Ronaldo » Juventus o comite în fața echipei lui Benzar și riscă să piardă locul 1 în Serie A

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Superliga
Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Superliga
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon
Campionate
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (11)
601066343395064
Viorel Ovidenie  •  27 Octombrie 2019, 11:05

Sumi este om care traieste din plin momentul si nu bufonul tau . Pe unde a antrenat a fost apreciat, cu toate ca nu a avut parte de echipe bine cotate . In acest meci a avut penalty la hent in careu si gol anulat pentru ofside imaginar . Se vede ca nici in Turcia arbitrii nu sunt mai breji decat in Romania si tin cu cei mai puternici .

ray51
ray51  •  27 Octombrie 2019, 10:01

Asta-i caracterul lui Sumi: se entuziasmeaza repede, plange la fel de repede. In rest, antreneaza pe unde este chemat.

bigbolo
bigbolo  •  26 Octombrie 2019, 21:20

Cum sa spuna ca daca avea toata echipa castiga lejer meciul!? Asta e antrenor profesionist??? Deja nu-l mai respecta cei care au jucat azi. Pai asa iti incurajezi fotbalistii. Un bufon, acest sumudica...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează