INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

GAZIANTEP - BEȘIKTAȘ 3-2 // VIDEO Șumudică a condus Beșiktaș cu 3-0, dar a primit două goluri într-un minut! Cum s-a terminat „nebunia” de meci în care au fost acordate trei cartonașe roșii

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 21:41

Gaziantep Gazişehir, formația antrenată de Marius Șumudică, a învins Beșiktaș cu 3-2, într-un meci cu adevărat nebun. Alin Toșca și Junior Morais au fost integraliști în trupa antrenorului român.

Gazdele au deschis scorul în minutul 8, printr-un penalty transformat de Patrick Twumasi. La aceeași fază, croatul Vida a văzut cartonașul roșu.  
Guray Vural a făcut 2-0 în minutul 59, cu un șut puternic, la colțul lung, de la marginea careului de 16 metri.  

Au urmat secvențe violente. Elneny, de la oaspeți, și Kayode au fost eliminați în minutul 75, iar Raman Chibsah părea să liniștească finalul cu reușita din minutul 80.  

Umut Nayir, în minutul 83, și Atiba Hutchinson, la acțiunea imediat următoare, două goluri pentru Beșiktaș și tensiunea era la cote extraordinare. 

Gaziantep a făcut față presiunii și în cele zece minute de prelungire și urcă pe locul 6 în clasamentul Superligii din Turcia, peste forțele Galatasaray și Beșiktaș. Lider e Alanyaspor, cu nouă puncte, urmată de cinci formații cu șapte puncte, printre care și formația lui Șumudică.

+2 FOTO

Vezi și:

VIDEO Alex Mitriță, FABULOS pentru New York City! Al doilea gol în două zile pentru român

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
adriann_
adriann_  •  14 Septembrie 2019, 23:52

Eu am scris aici de ani de zile ca Sumudica e de departe cel mai bun antrenor roman al momentului si probabil singurul care ar putea duce Nationala la un turneu final al CM (la Euro e mult mai usor) cu actuala generatie de jucatori.

badie
badie  •  14 Septembrie 2019, 22:53

Sumi magicianul!

rivaldinho
rivaldinho  •  14 Septembrie 2019, 22:47
Postat de bazinga pe 14 Septembrie 2019, 22:06

BRAVO,SUMI!

Nu a mare branza, Besiktas a fost umilita 3-0 la Alanyaspor daca nu ma insel.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează