INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

GAZIANTEP - GENCLERBIRLIGI 4-1 // Marius Șumudică, un nou recital în Turcia » Ironii pentru fanii echipei sale după prima victorie

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 22:41

După startul dezastruos de sezon, în care a fost umilită pe terenul lui Fenerbahce, scor 0-5, Gaziantep Gazișehir, formația antrenată de Marius Șumudică, 48 de ani, a obținut azi prima victorie din campionat, scor 4-1 pe teren propriu cu Genclerbirligi.

Cu Alin Toșca și Junior Morais titulari, echipa lui Șumudică a condus încă de la pauză cu 2-0, după cele două reușite ale lui Kayode. Misiunea lui Gazientep a fost facilitată și de cele două eliminări din echipa oaspeților: Oguz și Polomat au văzut cartonașul roșu direct, în minutele 27, respectiv 38.

Repriza secundă a curs tot în direcția dictată de Gaziantep: Vural a dus scorul la 3-1, în minutul 56 și, în ciuda scurtcircuitului din minutul 69, când oaspeții au marcat în dublă inferioritate, gazdele au mai înscris o dată, prin Ceylan, în minutul 72.

„Dacă rămâneam în 5 jucători, jucam și așa. Doar că trebuia să oprească arbitrul meciul. Sunt fericit, echipa mea și-a creat ocazii de atac și a făcut ca adversarii să ia cartonașe.  

Mă gândeam că azi vor veni mai mulți fani la meci. E primul meci în prima ligă acasă și fară suporteri nu poți face nimic. Le cer scuze dacă ei voiau să câștigăm cu 10-0, le cer scuze că n-am mai dat încă 6. Dar dacă înainte de meci le zicea cineva să semneze că batem cu 1-0, toți erau fericiți.  

Importante sunt punctele. Eu îmi felicit jucătorii, felicit fanii, au văzut un joc bun, deschis. Nu s-a văzut că echipa asta a fost formată într-o singură lună, cu 14 transferuri e greu. N-am o baghetă magică”

Marius Șumudică, după meci

Vezi AICI clasamentul actualizat din Turcia!

VIDEO Atacantul dorit de Becali lovește din nou » „Dublă” pentru Adrian Petre în Danemarca!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
caminero
caminero  •  27 August 2019, 11:15
Postat de Mihnea Iorga pe 27 August 2019, 09:18

Ce fani sa vina la stadion?! Echipa e o gluma proasta precum au fost la noi Daco-Getica Bucuresti, Corona Brasov sau ACS Poli. In Gaziantep exista doar Gaziantepspor din punct de vedere al suporterilor, Gazisehir e doar o aparitie meteorica in prima liga...

Depinde cine stă în spatele meteorului ... că uite, meteorul Kasimpașa arde gazul de atîția ani în prima liga a lor ... dar și ce spate are!

317270529078800
Danny Pedr  •  27 August 2019, 10:00

"după prima victorie" După startul dezastruos de sezon ?????????????? 2 ETAPE cine scrie prostia asta ???? RUSINE, site de propagandă ieftina ????????????????????

180190845824463
Mihnea Iorga  •  27 August 2019, 09:18

Ce fani sa vina la stadion?! Echipa e o gluma proasta precum au fost la noi Daco-Getica Bucuresti, Corona Brasov sau ACS Poli. In Gaziantep exista doar Gaziantepspor din punct de vedere al suporterilor, Gazisehir e doar o aparitie meteorica in prima liga...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează