INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Gazzetta dello Sport: „Săracul Ionuț Radu nu va juca nici cu Bologna. Își trecuse partida în calendar”

Ionuț Radu (23)
Ionuț Radu (23)

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 12:04 / Actualizat luni, 29 martie 2021 12:19

Samir Handanovic (37) a fost testat negativ la 10 zile după ce s-a infectat cu COVID-19 și va fi pe teren la meciul lui Inter cu Bologna, în runda #29 din Serie A. Ionuț Radu (23) a pierdut șansa de a fi titularizat de către Antonio Conte.

Cotidianul Gazzetta dello Sport a anunțat că portarul lui Inter, Handanovic, s-a vindecat de coronavirus și a revenit la antrenamente în lotul pregătit de Antonio Conte. Goalkeeper-ul este singurul care s-a vindecat dintre cei patru jucători ai lui Inter care au contactat COVID-19: Danilo D'Ambrosio, Stefan de Vrij și Matias Vecino. Astfel, Ionuț Radu a pierdut șansa de a juca primul meci după o pauză de un an și trei luni.

Gazzetta dello Sport: „Săracul Radu nu va juca nici cu Bologna”

„În umbra lui Samir Handanovic riscăm să îmbătrânim. Săracul Ionuţ Radu, are 23 de ani şi are nevoie de multă răbdare. Nu va fi pe teren nici în meciul cu Bologna, de sâmbătă seara. Era o partidă pe care şi-o notase cu roșu în calendar! Radu se poate consola cu prezenţa la echipa naţională”, scrie cotidianul roz.

Căpitanul „nerazzurrilor” este singurul jucător din Italia care a jucat în fiecare meci din acest sezon, în toate competițiile: Serie A, Coppa Italia și Champions League. În total, Handanovic a apărat poarta lui Inter Milano în 37 de partide din această stagiune.

2012este anul în care Inter Milano l-a transferat pe Samir Handanovic de la Udinese

În schimb, Ionuț Radu nu a mai evoluat într-o partidă oficială de pe 9 ianuarie 2020, când era împrumutat pe Stadio Luigi Ferraris. Radu a apărat poarta celor de la Genoa într-un duel pierdut în șaisprezecimile Coppa Italia, împotriva celor de la Torino, scor 4-6 după penalty-uri. De la acel meci, cota de piață a lui Ionuț Radu a scăzut cu 8 milioane de euro.

7 milioane de €este valoarea lui Ionuț Radu în prezent, conform Transfermarkt. Când a plecat de la Genoa, era cotat la 15 milioane de euro

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Inter Milano în „Derby della Madonnina

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Spune ADIO naționalei! Toni Kroos și-a anunțat retragerea înainte de România - Germania

Moment emoționant cu Luka Modric după ce a intrat în istoria echipei naționale a Croației

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sportix
sportix  •  29 Martie 2021, 15:17

Este trist ca nu intelege ca la 23 de ani trebuie sa joci fotbal. Este bun, are plasament, viteza de reactie, e curajos si stie sa comunice cu fundasii bine dar toate astea sunt zero daca freci banca de rezerve. Ar trebui sa plece oriunde doar sa joace altfel o sa ajunga ca Lobont sa fie rezerva 15 ani.

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  29 Martie 2021, 12:43

Care e problema? Isi poate tine oricum discursurile de dinaintea meciurilor, daca il asculta cineva. El oricum nu la fotbal era bun.

21lva
21lva  •  29 Martie 2021, 12:26

Să nu îl bage nici măcar în cupă... trebuie să plece de acolo urgent

Vezi toate comentariile (3)
Comentează