STRANIERI  ·  GENK - ANTWERP 4-0

GENK - ANTWERP 4-0 // Ladislau Boloni s-a enervat după umilința cu Genk: „Poate îmi explicaţi voi, ziariştii, dac-aţi văzut”

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de — Sambata, 04 Mai

Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, a pierdut drastic în fața lui Genk, liderul din Blegia, 0-4. Antrenorul român a suferit cel mai sever eşec din play-off: „Detaliile au făcut diferenţa şi cel mai bun a învins. Trebuie să ne încărcăm mental pentru ultimele trei meciuri”.

Loţi Bölöni şi-a rupt vineri seară seria pozitivă de cinci etape în play-off-ul campionatului belgian cu Antwerp şi tremură pentru locul de pe podium. Eşecul (0-4) cu Genk aminteşte de corecţia din ajunul Crăciunului, 1-5 la Bruges.

Antrenorul român, candidat la titlul de manager al sezonului în Jupiler League, a recunoscut meritele adversarului: „Genk este o campioană meritată încă de acum două luni. I-am pus probleme pentru o bună parte a jocului, dar totul s-a schimbat după faza primului penalty, la care trebuia să fim mai deştepţi”.

„Cartonaşele au picat din cer”

Bölöni s-a plâns că n-a putut scoate mai mult pe terenul liderului: "Am încercat să riscăm mai mult, doar că, din nefericire, nu ne-a ieşit. Detaliile au făcut până la urmă diferenţa. A fost simplu, cel mai puternic a învins acum. Trebuie să ne încărcăm mental pentru ultimele trei partide din play-off".

Tehnicianul a avut şi un dinte împotriva arbitrajului: „Cartonaşele galbene au picat din cer. Şi poate îmi explicaţi voi, ziariştii, dac-aţi văzut, de ce a fost pedepsit Mbokani?”. Oaspeţii au încasat şase avertismente, faţă de niciunul în tabăra lui Genk.

Alegeri neinspirate

Gazet van Antwerpen i-a reproşat lui Loţi folosirea în atac a lui Simão în locul lui Refaelov şi că l-a trecut pe bancă de rezerve pe Opare, preferându-l în apărare pe Yatabaré (nota 4), văzut cel mai slab de pe teren. 

3 goluri primise Antwerp în precedentele cinci jocuri din play-off, iar în 90 de minute cu Genk a încasat 4. În ultimele două dueluri directe, echipa lui Bölöni era neînvinsă, 1-0 şi 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Vezi AICI clasamentul actualizat din BelgiaAdelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar nu i-a cumpărat-o nici o televiziune. Am aflat și motivul

Libertatea

Comentarii (3)

marcelclujnapoca  •  04 Mai 2019, 14:18

1 milion de euro pe sezon !

marcelclujnapoca  •  04 Mai 2019, 14:17

Boloni la SEpsi din viitorul sezon ! Breacking News !

pma77  •  04 Mai 2019, 13:35

Unde vedeti voi ca este nervos..mintiti cu nerusinare ca sa va citim articolele de 2 lei.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:30 Tenis, ATP

Turneul din Hamburg

Digi 2, Telekom 3
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Jurmala

Digi 2
14:05 Ciclism

Turul Franței

Eurosport
16:40 Scrimă

CM: Budapesta

Eurosport 2
17:00 Tenis, WTA

Turneul din Palermo

Digi 3
Program TV complet

Liga 1