INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

GENK // Veste surprinzătoare din Belgia: Ianis Hagi ar putea pleca după doar 6 luni!

Articol de - Publicat joi, 05 decembrie 2019 09:19

Site-ul flamand Voetbal24 scrie că „Ianis Hagi nu primește suficient de des șansa de a juca”, trecându-l ca posibilitate pentru mercato de ianuarie. 

Transferat pe cinci ani la Genk, până în iunie 2024, Ianis spera să joace mai mult la Genk. A debutat perfect, cu gol la prima atingere, pe 26 iulie, la 2-1 cu Kortrijk, a avut meciuri bune și mai puțin bune, dar nu a devenit încă un om de bază al albaștrilor. Nu încă. 

Are un singur meci complet, doar 7 titularizări în 16 partide de Jupiler și Champions League. Și o medie de numai 40,7 minute pe teren. 

Surprinzător totuși, după ce a fost integralist în ultima etapă, sâmbătă, la 1-2 cu Sint Truidense, site-ul flamand Voetbal24 susține că „Hagi ar putea deja să plece de la Genk. Nu primește suficient de des șansa de a juca”. Și l-a trecut ca o posibilitate pentru mercato de iarnă.

Week-end-ul trecut, antrenorul Hannes Wolf le-a spus jucătorilor: „Să fii bun din punct de vedere tehnic e plăcut, însă pentru a câștiga e nevoie de mai mult”.

3 goluriși 3 assisturi are Ianis Hagi în 12 meciuri jucate în campionatul Belgiei (fără reușite în cele 4 partide de Champions)

651 de minutea adunat Ianis în șase luni la Genk în Jupiler League (529) și Liga Campionilor (122)

Vezi și: 

GENK // Ianis Hagi e conștient de momentul dificil din Belgia: „E greu când muncești și lucrurile nu merg cum ai vrea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
2398839403469012
Alex Bandu  •  09 Decembrie 2019, 07:53

Ca Ianis mai sunt cativa jucatori de la VIItorul si FCSB ,bagati pe usa din dos in primul 11 la nationala ,ca sa le umfle valoarea. De aceea nu avem rezultate,pt ca fotbalul romanesc este condus de oameni corupti care urmaresc doar profitul lor si nu performanta fotbalului romanesc.

sasesase
sasesase  •  05 Decembrie 2019, 20:35
Postat de alenb pe 05 Decembrie 2019, 14:39

Are vreo 8 jocuri titular iar Jupiler League pare o caciula prea mare, poate daca-l imprumuta la o echipa mai de coada clasamentului sa aiba sansa sa-si castige loc de titular.

Mai tii mă cu Rapidul?

sasesase
sasesase  •  05 Decembrie 2019, 20:33
Postat de Zi Bobby pe 05 Decembrie 2019, 18:54

Hagi&Hagi... Pt asta a facut Hagi echipa Viitorul.Pt ca el sa aiba unde sa fie antrenor iar fiul lui sa aiba unde sa joace.Hagi n a fost niciodata antrenor adevarat iar "baiatu' lu' tata" nu va fi niciodata fotbalist.O sa-l vedeti in curand ,capitan la Viitorul !!!o sa vina seniorul cu acuzatii ca ,cum ca fiul lui e cel mai tare,o sa vina si Sumi sa ne spuna ca n a vazut never un fotbalist care sa execute cornere cu ambele picioare,asa de bine ! dar degeaba,pe Ianis il tine doar numele.Valoare zero!

Bravo! Macar mai sunt unii care vad adevarul

Vezi toate comentariile (49)
Comentează