INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Genoa a promovat cu trei jucători români! Drăgușin, Pușcaș și Drăguș vor juca în Serie A

Radu Drăgușin, Denis Drăguș și George Pușcaș au promovat cu Genoa în Serie A
Radu Drăgușin, Denis Drăguș și George Pușcaș au promovat cu Genoa în Serie A

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 17:01 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 19:23

După Daniel Boloca (Frosinone), deja promovat de etapa trecută, încă trei „tricolori” și-au asigurat matematic prezența în elita Italiei. Radu Drăgușin, integralist azi, George Pușcaș și Denis Drăguș, doar rezerve la 2-1 cu Ascoli, pot sărbători pasul spre „massima divisione”.

Se înmulțesc românii din Serie A. Dacă de transferat este mai greu direct, atunci promovează din Serie B. Dintre cei zece aliniați la începutul sezonului, patru au reușit să-și câștige deja locul în elita Italiei.

Daniel Boloca (24 de ani) a sărbătorit de etapa trecută pasul spre Serie A cu Frosinone, care a învins și astăzi cu 3-1 pe Pisa, în deplasare. Un meci în care el a fost integralist, la fel ca, la gazde, Marius Marin și Adrian Rus, care a marcat un autogol de 0-1, în timp ce Olimpiu Moruțan a intrat abia în minutul 59.

Genoa are opt puncte avans față de locul 3

Astăzi a venit rândul celor trei „tricolori” de la Genoa să celebreze promovarea matematică. Grifonul a câștigat cu 2-1 partida cu Ascoli, în vreme ce Bari a remizat (1-1) la Modena, astfel că diferența între locul al doilea și al treilea a devenit de 8 puncte cu două etape rămase de jucat. 

Radu Drăgușin a jucat toate minutele, iar George Pușcaș și Denis Drăguș au rămas pe banca de rezerve și s-au bucurat de pe margine de performanță.

Un alt român este ca și retrogradat în Serie C (Lega Pro). Alin Toșca, integralist astăzi, a pierdut cu Benevento (1-3 la Cittadella) și e pe ultimul loc, cu șanse infime de a-l mai ceda până la final. Alți doi români, Dennis Man și Valentin Mihăilă vor juca mâine la Parma, pe teren propriu, împotriva Bresciei.

Citește și alte știri despre stranieri:

Ianis Hagi așteaptă convocarea la națională în iunie: „Nu sunt în stare să joc 90 de minute, dar progresez zilnic”

Meci perfect » Răzvan Marin, două assisturi în Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bogdanii
bogdanii  •  06 Mai 2023, 18:47

Intrebarea e: vor juca? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează