STRANIERI  ·  SERIE A

GENOA - AS ROMA 1-1 // VIDEO Ionuț Radu are Italia la picioare după meciul cu Roma: „Are reflexele mai rapide decât în filmele cu Far West”

Ionuț Radu // FOTO: Guliver/GettyImages
Ionuț Radu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de — Luni, 06 Mai

Genoa, echipa lui Ionuț Radu, și AS Roma au terminat la egalitate, 1-1. într-un meci din etapa a 35-a din Serie A. Portarul român a primit nota 7 în Gazzetta dello Sport pentru intervenţiile excelente în remiza (1-1) de duminică: „Trebuie să-şi mai îmbunătăţească însă jocul de picior”.

Ionuţ Radu are parte mai mereu în ultima vreme de aprecieri pentru evoluţiile constant bune din Serie A. N-a făcut excepţie portarul român nici la meciul cu AS Roma (1-1), în care a ţinut-o pe Genoa în viaţă, apropiind-o de la salvarea de la retrogradare.

Şi Gazzetta dello Sport i-a dat nota 7, a doua cea mai mare după Bessa de la gazde: „Are reflexele mai rapide decât în filmele cu Far West. A scos efectiv din gol mingea trimisă cu capul puternic de Fazio, zburând extraordinar pe linie. Dar trebuie să-şi mai îmbunătăţească jocul de picior”.

„Toţi şi-au depăşit limitele”

Şi Corriere dello Sport, unde a primit 6,5, l-a lăudat pe căpitanul naţionalei noastre de tineret: "S-a întins la reluarea de 0-1 a lui Fazio, respingând exact de pe linia porţii şi sufocând o bucurie deja anunţată. În faţa lui El Shaarawy, care l-a prins pe picior greşit, nu a putut decât să spună bravo”.

Şi antrenorul Cesare Prandelli a făcut o remarcă indirectă la adresa lui Radu: "Toţi care au intrat în teren şi-au depăşit duminică limitele". 

6,2 este media notelor primite în Gazzetta dello Sport de Ionuţ Radu în cele 30 de jocuri, toate ca integralist, în care a apărat la Genoa în acest campionat

43de goluri a primit internaţionalul român în 2.700 de minute jucate, doar în cinci partide reuşind să închidă poarta


AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comentarii (3)

portardelegenda  •  06 Mai 2019, 15:55

E primul an la nivel înalt . Perspectivele sun superbe

caminero  •  06 Mai 2019, 14:20

Ionuț Radu are o mare problemă: e portar de linia porții. Ieșirile pe centrare sînt în continuare ... cum să le zic ... infecte.

sala_dalles  •  06 Mai 2019, 11:22

Bravo lui dar trebuie sa apere asa in CIT mai multe meciuri !

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off