STRANIERI  ·  GENOA - AS ROMA 1-3

GENOA - AS ROMA 1-3 // Mattia Perin, înlocuitorul lui Ionuț Radu, distrus în presa din Italia: „Păcălit la primul gol, ghinionist la al doilea, mare vinovat la ultimul”

Articol de — Luni, 20 Ianuarie, 13:38

GENOA - AS ROMA 1-3 // Portarul Mattia Perrin, 27 de ani, preferatul antrenorului Davide Nicola, a luat nota 4,5 în Gazzetta dello Sport, fiind cel mai slab de pe teren. „Schimbările antrenorului ar fi doborât şi un elefant”, acuză cotidianul roz. 

Ionuţ Radu (22 de ani) a privit de pe margine al treilea meci la rând în Serie A şi al doilea eşec cu Mattia Perin în poartă la Genoa. 

Preferatul lui Davide Nicola a fost însă, duminică seară, complice la rezultatul prost contra Romei, 1-3, care aruncă înapoi Grifonul pe locul 19. Gazzetta dello Sport l-a văzut cel mai slab de pe teren şi i-a dat nota 4,5. Goalkeeperul, împrumutat până în vară de Juve, a gafat la ultimul gol, degajând direct la adversar.

Genoa, cea mai slabă apărare 

"Păcălit la primul gol, fără noroc la al doilea, un autogol, şi mare vinovat la al treilea. Fără a mai considera şi mingea respinsă scurt la şutul lui Veretout ce-l putea costa un alt gol marcat de Džeko", l-a criticat cotidianul roz.

Care nu l-a cruţat nici pe tehnicianul Grifonului: "Genoa a trecut dintr-o extremă în cealaltă. Cu Thiago Motta, echipa pasa mai jos în faţa lui Radu, pe.atunci portarul titular. Cu Nicola, soluţia principală în repriza întâi a fost mingea lungă trimisă de revenitul Perin. Schimbări capitale ce pot doborî şi un elefant, niciodată mijlocul potrivit de a ieşi din criză!". 

Genoa are cea mai slabă defensivă din Serie A, cu 41 de goluri încasate în 20 de etape, cel mai slab golaveraj (-20), câştigând doar o dată de la venirea lui Nicola, 2-1 cu Sassuolo.

"A fost trădat de două ori de colegii din apărare, Romero şi Biraschi. Dar la al treilea gol, Perin este în culpă gravă. Degajarea lui chiar a fost criminală. Nota 4,5"  - Corriere dello sport, cotidian italian

6 șuturipe poartă a trimis Roma, trei învingându-l pe Perin. A primit 6 goluri în 3 meciuri, aproape aceeaşi medie ca Radu, 35 în 17 etape din acest sezon

  • foto: Guliver/Getty Images

Rezumat Genoa - AS Roma 1-3

Vezi și: Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1