INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA - INTER 0-4

GENOA - INTER 0-4 // Ionuț Radu, singur împotriva uraganului Inter: românul a limitat proporțiile dezastrului + ce notă a primit

Genoa - Inter 0-4 // FOTO: Reuters
Genoa - Inter 0-4 // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2019 10:13

Ionuț Radu, fără vină la goluri în Genoa - Inter 0-4, şi-a salvat echipa de la un eşec mai crunt, primind 6 în Gazzetta dello Sport, la revenirea lui Icardi la nerazzurri. „Inter a jucat perfect”, declară antrenorul Cesare Prandelli. 

Meciurile contra echipei care l-a cedat în vară la Genoa au fost un negru coşmar pentru Ionuţ Radu în acest campionat. După 0-5 la Milano, portarul român a mai încasat patru miercuri seară, la retur! Grifonul n-a avut nicio şansă în faţa uraganului Inter, iar căpitanul naţionalei U21 a evitat o corecţie mai dureroasă.

„Dacă un portar care ia patru goluri e cel mai bun din echipa sa, asta explică totul. Ce putea face singur cu adversarii dezlănţuiţi? La a doua reuşită a lui Gagliardini a fost aproape de un miracol, dar i-a lipsit doar un centimetru să blocheze mingea pe linie. Minunată şi parada la Politano”, îl laudă Corriere dello Sport, ce l-a notat cu 6.

Click aici pentru statistici

A bătut cuba cu Spalletti

Acelaşi calificativ l-a primit în Gazzetta dello Sport: „Fără vină la primul gol, ajutat de şansă la bara lui Icardi care a precedat penaltyul, Radu a intervenit decisiv în faţa lui Politano şi Maurito după pauză”.

Eliminarea lui Romero, din minutul 38, a distrus Grifonul (acum trei săptămâni bătea pe Juventus cu 2-0!), inexistent şi fără reacţie. „Inter a jucat perfect!”, şi-a găsit alibi antrenorul Prandelli. A fost meciul revenirii lui Icardi, după 53 de zile de exil.

Argentinianul iertat de Spalletti a scos lovitura de la 11 metri, transformată tot de el la 2-0, şi i-a servit assistul lui Perišici pentru 3-0. Aplaudat din tribună de directorul sportiv Marotta, Mauro a ieşit după 80 de minute şi a bătut cuba cu tehnicianul său.

Click AICI pentru VIDEO cu golurile partidei

37 de goluriîn 25 de meciuri a primit Ionuţ Radu în acest campionat la Genoa, păstrând poarta închisă în 5 partide

123 de goluriare Icardi la Inter în toate competiţiile. Nu mai punctase de 109 zile şi l-a egalat pe Vieri, pe locul 8 în topul marcatorilor nerazzurri

„Mauro a dovedit personalitate la penalty, s-a sfătuit cu colegii dacă e cazul să execute el. Sigur că a făcut un meci bun, dar putea să mai înscrie, dată fiind situaţia din teren. E vina tuturor dacă nu prindem Liga”
Luciano Spalletti, antrenor Inter

Vezi și: GENOA - INTER 0-4 // VIDEO Ionuț Radu, fără reacție în fața fostei echipe! Inter a demolat-o pe Genoa

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
klauz
klauz  •  04 Aprilie 2019, 11:48

Pai da, a luat goluri din toate pozitiile, dar el e un mare portar, cica... Prea ne luati de prosti cu titlurile astea...

131624217670160
Geani Muraru  •  04 Aprilie 2019, 11:25

Alta *** made in Romania

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează