INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Genoa - SPAL 1-1 // VIDEO ”A fost determinant și lucid” » Prandelli l-a lăudat pe Ionuț Radu după încă un meci foarte bun

FOTO: facebook.com/genoaCFCofficial
FOTO: facebook.com/genoaCFCofficial

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2018 11:57

Portarul român Ionuț Radu a salvat-o superb pe Genoa în două rânduri în finalul primei reprize și a primit 7 în Corriere dello Sport. "Trebuie să mă uit la ele, cred că au fost parade frumoase”, a declarat Radu.

Ionuț Radu se apropie de 1.000 de minute jucate la Genoa și, cu fiecare meci, e tot mai bun. Păcat că Euro nu începe acum, când căpitanul naționalei U21 continuă să facă minuni în Serie A. Portarul român și Piątek i-au salvat debutul lui Cesare Prandelli pe banca Grifonului, la 1-1 cu SPAL.

"A fost determinant și lucid", l-a elogiat fostul selecționer al squadrei azzurra. Făcea referire la finalul primei reprize, în care oaspeții atacau furibund, iar Radu sărea din bară în bară, elastic ca o felină, apărând egalul eroic, ajutat și de transversală.

"Trebuie s-o țin tot așa"

Mingea scoasă extraordinar cu mâna la diagonala lui Fares și, mai ales, reflexul de senzație, la "capul" din 7 metri al lui Petagna, i-au demoralizat pe adversari, care după pauză nu i-au mai pus probleme. Deși aveau om în plus din minutul 11 - "roșu" direct Criscito.

"Trebuie să mă uit la ele, cred că au fost parade frumoase. Mă bucur că am dat o mână de ajutor echipei. Dacă simt că eu sunt titularul de la Genoa? Nu pot zice asta, pentru în fotbal nu se știe niciodată. Muncesc să dau tot ceea ce e mai bun și trebuie s-o țin așa. Antrenorul decide cine trebuie să apere", a declarat Ionuț la Sky.

Gazzetta dello Sport l-a notat cu 6,5: "Două intervenții decisive înaintea pauzei". Iar Corriere dello Sport, 7: "Cinci parade, între care câteva grele. A ținut Genoa în picioare".

"Nu știu dacă a fost cel mai bun joc al meu de când sunt la Genoa, dar mă bucur că mi-am ajutat echipa. Nu suntem într-o postură bună, dar vom vedea ce va fi pe viitor"
Ionuț Radu, portar Genoa

6,05este media notelor primite de Radu în Gazzetta dello Sport în cele 11 meciuri din acest sezon. Doar o dată a scăpat fără gol, cu Chievo, încasând 20 în total

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează