INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

George Pușcaș, aproape să semneze cu Reading » Când s-ar putea realiza transferul + ce sumă plătesc britanicii

George Pușcaș nu va fi păstrat de Antonio Conte la Inter // foto: Guliver/Getty Images
George Pușcaș nu va fi păstrat de Antonio Conte la Inter // foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 22:16

George Pușcaș (23 de ani) e foarte aproape să semneze cu Reading, divizionară secundă din Anglia. Fotbalistul nu are șanse să continue la Inter, iar britanicii au intrat pe fir, fiind gata să achite 10 milioane de euro în schimbul românului.

Potrivit ultimelor informații obținute de GSP.RO, Pușcaș ar urma să semneze cu Reading, care e pregătită să achite suma de 10 milioane de euro. Echipa engleză, care a terminat pe locul 20 din 24 în ultimul sezon din Championship, e extrem de aproape să ajungă la un acord cu Inter, ultimele detalii urmând să fie puse la punct miercuri.

Atacantul care a impresionat la Europeanul de tineret, unde a înscris 4 goluri, a evoluat pentru Inter în turneul amical International Champions Cup, dar nu intră în vederile lui Antonio Conte pentru noul sezon din Serie A.

l-a vrut și birmingham

Reading nu e singura echipă din Anglia care și-a manifestat interesul pentru Pușcaș. Recent, Birmingham, tot o formație din Championship, și-a manifestat interesul pentru atacantul român.

3.000.000 €este cota lui George Pușcaș conform transfermarkt.de

Vezi și: TOTTENHAM - INTER 1-1, 3-4 la pen. // VIDEO George Pușcaș, ce păcat! Românul a ratat un penalty pentru Inter în superamicalul jucat la Londra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
pain89
pain89  •  07 August 2019, 03:26

Mai bine se duce în Rusia sau Turcia ca l-au vrut echipele de top din ambele tari e mai bine sa te bați la titlu decât o liga secunda

dakesis
dakesis  •  07 August 2019, 00:04

hai sa fim seriosi, numai romanii au luat campionatul ala din vara in serios, englezii l-au luat ca turneu de pregatire a tinerilor, pt ei conteaza numai nationala mare. Numai noi ne-am inflamat de parca am castigat cine stie ce. Puscas trebuie sa demonstreze ca este mai bun decat Championship, dar este un campionat extrem de fizic, nu este potrivit pt jucatorii romani care nu au idee de ce inseamna pregatire fizica adevarata. daca face el fata in Championship, abia atunci o sa riste cineva din PL cu el, dar sunt slabe sanse pentru asta.

visinu
visinu  •  06 August 2019, 23:08
Postat de chromophobia pe 06 August 2019, 22:41

Merita mai mult decat Championship,Puscas

Da, as fi foarte dezamagit daca iar ar pleca prin ligile secunde. Are deja 23 de ani. La ce a aratat la turneul U21 ar trebui sa joace in prima divizie la o echipa de mijloc in top 5 campionate. Trebuie sa se tina tare cu Inter ca vine si oferta potrivita.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează