INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

Decisiv! George Pușcaș o duce pe Genoa pe podiumul Serie B

George Pușcaș, decisiv în Bari - Genoa // foto: Imago Images
George Pușcaș, decisiv în Bari - Genoa // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2022 08:31 / Actualizat marti, 27 decembrie 2022 13:17

George Pușcaș (26 de ani) a înscris în victoria celor de la Genoa cu Bari, 2-1. „Grifonii” au urcat pe 3 în Serie B, la 6 puncte sub liderul Frosinone.

Luni seara, Pușcaș a înscris al doilea său gol din acest sezon de Serie B. A punctat chiar în minutul 2 al deplasării de la Bari și a rămas pe teren până la fluierul final, precum stoperul Radu Drăgușin.

Ce răsturnare la miezul nopții! » Primul mare transfer post-Mondial: Liverpool i l-a „suflat” lui United pe fotbalistul cu care „diavolii” erau deja înțeleși!
PREMIER LEAGUE
Ce răsturnare la miezul nopții! » Primul mare transfer post-Mondial: Liverpool i l-a „suflat” lui United pe fotbalistul cu care „diavolii” erau deja înțeleși!

„Nici nu a început bine meciul și a amuțit vuietul stadionului, pe care îl cunoaște atât de bine și unde și-a arătat cândva întregul său potențial. A făcut o partidă aproape perfectă, iar în unele momente ale jocului a dus singur greul în față, având ca adversari mai mereu fundași de calitate precum cei ai lui Bari”, l-a lăudat agenția Tuttomercatoweb.com, ce i-a dat nota 7, cea mai mare a confruntării, primită și de colegul Gudmundsson, și de jucătorul gazdelor Cheddira, întors de la Mondiale.

George Pușcaș, decisiv în Bari - Genoa 

Golul de 0-1, înscris de român, a venit în urma unei combinații între jucătorii din linia ofensivă de 3. Aramu, extrema dreapta, a pasat pe culoar, în careu, către extrema stângă Gudmundsson. Acesta a preluat puțin larg, Pușcaș a venit din spate și a finalizat din prima, șut puternic, la care Caprile nu a putut interveni.

Pușcaș a fost cât de cât reținut în celebrări, având în vedere că a jucat și la Bari în sezonul 2015/2016, împrumutat de Inter.

Până la final au mai înscris Cheddira pentru Bari, respectiv Gudmundsson pentru Genoa.

Cu cele 3 puncte, Genoa ajunge la 33. Este pe 3 în Serie B, peste rivala de ieri, Bari, care a rămas cu 30 de puncte. Echipa de pe 2, primul loc direct promovabil, adică Reggina, are 36 de puncte.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Bucătarul Salt Bae, anchetat de FIFA, clip viral alături de Mbappe: „O plăcere să fiu alături de omul meu”

AC Milan ar fi început negocierile pentru Dennis Man! De ce depinde transferul

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează