INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

După plecarea lui Marin, Cagliari vrea să aducă alt internațional român

După plecarea lui Marin, Cagliari vrea să îl aducă pe Pușcaș/ foto Imago Images
După plecarea lui Marin, Cagliari vrea să îl aducă pe Pușcaș/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2022 17:59 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 18:18

Cagliari, echipă retrogradată în Serie B la finalul sezonului trecut, vrea să aducă un alt internațional român, după despărțirea de Răzvan Marin (26 de ani), împrumutat la Empoli.

Sarzii îl au ca țintă principală pentru zona ofensivă pe George Pușcaș (26 de ani), atacantul întors la Reading după împrumutul la Pisa, din returul sezonului trecut.

S-a făcut! Echipa din Serie A confirmă transferul lui Ionuț Radu: „Luni vom începe sezonul împreună”
SERIE A
S-a făcut! Echipa din Serie A confirmă transferul lui Ionuț Radu: „Luni vom începe sezonul împreună”

Cagliari îl vrea pe Pușcaș

„Cagliari continuă să caute noi întăriri ofensive pentru sezonul viitor, având în vedere plecarea lui Keita Baldè și despărțirea iminentă de Joao Pedro.

Principala țintă, Gianluca Lapadula, pare să se îndepărteze de gruparea rossoblù din cauza pretențiilor legate de onorariul de 1,8 milioane de euro, considerat excesiv de către Cagliari. De aceea, principalul nume pentru compartimentul ofensiv în acest moment devine George Pușcaș”, notează cei de la CagliariNews24.

Pușcaș s-a putea întoarce în Serie B după perioada petrecută la Pisa, în a doua jumătate a sezonului trecut. Atacantul a reușit 8 goluri în 22 meciuri în liga a doua italiană și a jucat în finala barajului de promovare, pierdută însă în fața celor de la Monza, scor 3-4 la general.

Răzvan Marin pleacă de la Cagliari

Răzvan Marin rămâne în Serie A și în sezonul viitor. Românul va juca la Empoli, sub formă de împrumut. Acesta ar putea fi cumpărat de Empoli vara viitoare, dacă italienii vor activa opțiune de cumpărare de 6 milioane de euro.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Marius Marin e netransferabil. Sampdoria, Torino și Udinese îl vor, dar Pisa nu acceptă negocieri

Ofertă oficială pentru Moruțan! Galatasaray, presată: „Așteptăm răspunsul până luni”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează