INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

CHARLTON - READING 0-1 // George Pușcaș, elogiat de antrenor după ultimul meci: „E tânăr şi mai are multe goluri de oferit”

George Pușcaș (dreapta) a marcat în Charlton - Reading 0-1 // foto: readingfc.co.uk
George Pușcaș (dreapta) a marcat în Charlton - Reading 0-1 // foto: readingfc.co.uk

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 11:01 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 11:01

George Puşcaş (24 de ani) e lăudat de managerul Mark Bowen (56), după ce sâmbătă a decis victoria, din penalty, în Charlton - Reading 0-1. 

Avem pentru barajul Euro 2020 cu Islanda din toamnă măcar un atacant pe care Mirel Rădoi se poate baza. George Puşcaş a punctat a doua oară într-o săptămână şi începe să devină mai constant în joc şi, mai ales, goluri la Reading. 

Reuşita din penalty-ul transformat fără emoţii în minutul 3, la 1-0 cu Charlton, meci pe care l-a început ca titular, şi prestaţia generală din cele 57 de minute i-au atras laudele managerului Mark Bowen.

Mark Bowen: „A oferit un start de vis”

„Datoria lui este să marcheze, însă trebuie să muncească şi la construcţie, şi la recuperare. E tânăr şi are o contribuţie importantă în a lega jocul echipei şi sper că va mai creşte. Se zbate mult, izbuteşte să dea goluri şi sunt încântat de el. Mai are încă multe de oferit. 

Nu stabilisem nimic în privinţa înlocuirii sale după o oră, doar că aşa s-au întâmplat lucrurile", a dezvăluit galezul, pentru cotidianul local BerkshireLive. Care i-a dat nota 6 vârfului român: „Şi-a păstrat sângele rece la punctul cu var, asigurându-le oaspeţilor un start de vis. A dat tot ce-a putut în teren să păstreze mingea, chiar dacă n-a reuşit mereu. 

I-a lăsat apoi locul lui Baldock". La 5-0 cu Luton, acum două etape, Puşcaş a făcut cel mai bun meci din 2020, cu gol şi două pase decisive. Cu trei meciuri rămase până la finalul campionatului, Reading e salvată, având 11 puncte peste Hull City.

11 goluri şi trei assisturiare Pucaş în 35 de meciuri jucate în Championship la Reading. A mai reuşit câte un gol în două meciuri din Cupa Angliei şi Cupa Ligii Angliei

Citește mai multe știri despre stranieri:

Bogdan Stancu, în cea mai bună formă din ultimii ani » Şi-a bătut recordul carierei!

Ianis Hagi a revenit pe teren! Cum s-a descurcat mijlocașul lui Rangers

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează