INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  READING

George Pușcaș, erou pentru Reading! Decisiv la golul marcat în minutul 90+7

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 19:48

Reading a terminat la egalitate cu Nottingham Forrest, 1-1, grație unui autogol în minutul 90+7, la care George Pușcaș a fost decisiv.

Atacantul George Pușcaș, 23 de ani, a început meciul ca rezervă și a intrat în minutul 63, fiind prima schimbare făcută de Reading.

Meciul părea că se termină 0-0, dar finalul a fost unul dramatic. Nottingham a deschis scorul în minutul 90+6, prin mijlocașul Ben Watson, iar la faza următoare a fost egalată.

În minutul 90+7, Pușcaș s-a demarcat foarte bine la prima bară, a trimis spre poarta lui Samba, iar mingea a fost deviată în propria poartă de fundașul Figueiredo.

După acest egal, Reading este pe locul 14, cu 36 de puncte în 26 de meciuri. Nottingham este pe locul 5, cu 44 de puncte.  În primul sezon la Reading, Pușcaș are 7 goluri în 21 de meciuri.

Vezi și:

VIDEO Primul gol pentru Zlatan Ibrahimovic după revenirea la Milan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
2925178577501835
Ovidiu Neacsu  •  11 Ianuarie 2020, 20:32

Pușcaș nici nu a atins mingea măcar, era la pomană acolo, intr-adevăr, iar voi îl prezentați ca man of the match! Cine a scris articolul cred că face articolele citibd pe flashscore si are nevoie mare de ochelari!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează