INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Negocieri avansate cu George Pușcaș » Antrenorul insistă ca transferul atacantului să se facă urgent

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 12:18 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 18:05

George Pușcaș, 27 de ani, e tot mai aproape de Spezia, echipă din Serie B unde e dorit de antrenorul Luca D’Angelo, care l-a avut jucător pe „tricolor” la Pisa, în 2022. Atacantul s-ar putea muta sub formă de împrumut, cu obligație de cumpărare, dacă Spezia se salvează.

George Pușcaș este unul dintre „tricolorii" care are neapărat nevoie de o nouă echipă în ianuarie. Sub contract la Genoa până pe 30 iunie 2026, atacantul în vârstă de 27 de ani joacă puțin, nu e titular și antrenorul Alberto Gilardino nu contează prea mult pe el. Cu șase luni înainte de Euro, e un mare semnal de alarmă.

George Pușcaș a marcat 8 goluri în trei luni cu Luca D’Angelo antrenor la Pisa

Vârful are oferte. Din Serie B cele mai multe, Bari, Parma, Como, plus Verona, locul 18 în Serie A. Totuși, se pare că alt club e cel mai aproape de a-i obține semnătura.

Reprezentanții lui Beșiktaș au vorbit 5 ore cu Mircea Lucescu la București. Turcii îl vor pe bancă pentru meciul de marți! » Răspunsul dat de antrenor
ANTRENORI
Reprezentanții lui Beșiktaș au vorbit 5 ore cu Mircea Lucescu la București. Turcii îl vor pe bancă pentru meciul de marți! » Răspunsul dat de antrenor

Spezia, în ciuda situație actuale, poziția a 19-a în divizia secundă italiană, insistă cel mai mult pentru Pușcaș. Cotidianul La Nazione dezvăluie motivul pentru care alb-negrii îl vor atât de mult.

Antrenorul Luca D’Angelo, 52 de ani, îl apreciază din perioada Pisa. L-a avut jucător doar o jumătate de sezon la toscani, între 31 ianuarie și 30 iunie 2022 (a evoluat însă trei luni efectiv, februarie-aprilie), când a fost împrumutat de la Reading. În acea perioadă, atacantul a marcat 8 goluri în 18 meciuri de Serie B.

10meciuri a jucat George Pușcaș în acest sezon, în Serie A (8) și Cupa Italiei (2), fără a avea vreo reușită: 0 goluri, 0 pase decisive

Salariul lui George Pușcaș la Spezia ar fi acoperit cu banii rămași după plecarea lui Albin Ekdal

Potrivit jurnalului peninsular, oficialii Speziei, managerul Eduardo Macia și directorul sportiv Stefano Melissano, negociază cu Genoa mutarea lui Pușcaș.

„Spezia e în avantaj față de celelalte concurente pentru internaționalul român", a scris La Nazione, dezvăluind că se discută deja planul tranzacției între cele două părți: împrumut cu obligație de cumpărare în cazul evitării retrogradării.

Ar putea fi folosit ca monedă de schimb în această afacere Kelvin Amian, 25 de ani, fundașul dreapta francez cumpărat în 2021 de Spezia de la Toulouse cu 3,9 milioane de euro.

Salariul lui Pușcaș ar putea fi acoperit cu banii rămași de la suedezul Albin Ekdal, plecat în decembrie la Djurgardens.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Ianis Hagi, criticat de presa spaniolă: „O treaptă sub colegii lui” » Titular și cel mai slab de la Alaves
ALAVES
Ianis Hagi, criticat de presa spaniolă: „O treaptă sub colegii lui” » Titular și cel mai slab de la Alaves
Tottenham forțează transferul lui Drăgușin » Discuții decisive, termen 72 de ore
TOTTENHAM
Tottenham forțează transferul lui Drăgușin » Discuții decisive, termen 72 de ore

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close