INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

George Pușcaș, probleme la Palermo » Atacantul ar fi fost exclus din lot după ce a ratat un antrenament

George Pușcaș
George Pușcaș

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 15:55

Palermo, locul 3 din Serie B, va juca luni împotriva celor de la Hellas Verona, locul 5, într-un meci în care atacantul George Pușcaș ar urma să nu joace.

Presa din Italia scrie că George Pușcaș, 22 de ani, ar avea probleme la Palermo după ce ar fi întârziat la un antrenament. Pușcaș ar fi ajuns la 12:40 la antrenament, în momentul în care colegii săi terminau pregătirea.

Pușcaș s-ar fi pregătit separat și ar urma să fie amendat de clubul sicilian. Astfel, antrenorul Roberto Stellone ar fi decis să nu-l includă în lotul pentru meciul cu Hellas Verona pe atacantul român.

Palermo l-a cumpărat pe Pușcaș în august 2018 pentru 3,3 milioane de euro. În acest sezon, internaționalul român a jucat 26 de meciuri și a marcat 8 goluri.

Palermo este pe 3 și are 40 de puncte după 29 de meciuri, cu 4 mai puțin decât Lecce, locul 2, care are un meci în plus. (Vezi aici clasamentul din Serie B)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
martinpen
martinpen  •  07 Aprilie 2019, 17:39
Postat de 7manuel pe 07 Aprilie 2019, 17:16

Se intampla si la case mai mari.

Da se intampla si se plateste amenda.

7manuel
7manuel  •  07 Aprilie 2019, 17:16

Se intampla si la case mai mari.

martinpen
martinpen  •  07 Aprilie 2019, 17:05
Postat de Costin Tudor pe 07 Aprilie 2019, 16:50

A greșit , nu trebuie pus la zid știm pe alții care le-au făcut mai late ( vezi papagalul de la Hapoel) Trebuie sa fie conștient că asta ii va rămâne la "dosar" și va duce aceasta greșeală asta restul carierei. Asta pentru că un club de top va studia fiecare amănunt in vederea unui transfer

Gandesti prost si daca mai vad si altii ce spui, nu o sa mai avansam. Regulile sunt reguli, asa ca nu are voie sa intarzie. Ce dau au fost altii care au intarziat? Nu mai avansam deloc, ramanem asa?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează