INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

George Pușcaș, decisiv în Reading - Sheffield Wednesday » Cum s-a descurcat și ce notă i-au dat englezii

George Pușcaș a obținut penalty-ul prin care Reading a dus scorul la 1-0 // foto: Guliver/gettyimages
George Pușcaș a obținut penalty-ul prin care Reading a dus scorul la 1-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 20:15 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 20:52

George Pușcaș (24 de ani) a jucat 83 de minute în meciul câștigat de Reading cu Sheffield Wednesday, scor 3-0.

După ce i-a adus victoria lui Reading etapa trecută, cu Blackburn (scor 1-0), George Pușcaș a început ca titular și meciul din runda 35, cu Sheffield Wednesday. Utilizat într-un atac de doi, alături de Joao, Pușcaș a avut o contribuție importantă la desfășurarea meciului.

George Pușcaș, penalty obținut pentru Reading

În minutul 29, atacantul român a obținut un penalty, după ce a fost doborât în careul advers de Julian Borner. Faultul comis i-a adus și eliminarea fundașului lui Sheffield, iar din acel moment meciul a devenit mult mai ușor pentru „The Royals”. Michael Olise a transformat penalty-ul obținut de Pușcaș (minutul 30), Lucas Joao a dus scorul la 2-0 (minutul 65), iar Andrew Yiadom a stabilit rezultatul final, 3-0, în minutul 88.

Evoluția lui Pușcaș a fost apreciată, iar site-ul local BerkshireLive i-a acordat românului nota 7. Doar Yiadom (9), Moore și Olise (8) au primit mai mult. „A continuat forma bună arătată în cursul săptămânii cu o nouă evoluție determinată. A scos penalty-ul după ce a fost doborât de Borner când scăpase spre poartă”, au scris englezii.

Victoria cu Sheffield a păstrat-o pe Reading pe locul 5 în Championship. Trupa lui Pușcaș este la 6 puncte în spatele locului 2, care asigură promovarea directă în Premier League. Acela este ocupat de Watford.

Citește mai multe știri despre stranieri:

Glasgow Rangers - St. Mirren 3-0 » Rangers, la un pas de titlu! Ianis, gol într-un meci crucial: „Hagi a fost ireal!” » Vezi AICI reușita

Antrenorul Parmei îl laudă pe Dennis Man: „E foarte bun, tehnic”. Dar nu ascunde minusurile sale: sunt multe!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează