INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SHEFFIELD WEDNESDAY - READING 0-3

George Pușcaș și-a spălat păcatele după ce a marcat cu călcâiul pentru Reading » I-a cucerit definitiv pe fani: „Unde sunteți voi acum, haterilor?”

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2020 14:53

George Pușcaș, atacantul celor de la Reading, a punctat a doua etapă la rând, premieră în tricoul alb-albastru. A înscris cu călcâiul, ajutând-o pe Reading să se desprindă la Sheffield.

Mirel Rădoi poate zâmbi. George Pușcaș pare să-și fi regăsit forma bună și pofta de gol. Pentru prima oară la Reading, atacantul înscrie în două etape consecutive de Championship. După penalty-ul transformat miercuri, la 1-2 cu West Brom, sâmbătă a înscris spectaculos la 3-0 cu Sheffield Wednesdaty. Aflat cu spatele poartă, a deviat cu călcâiul printre picioarele stoperului care-l marca, păcălindu-l pe portar.

„Pușcaș a fost mult mai bun”

Și ziariștii locali, și fanii alb-albaștrilor s-au bucurat de revenirea lui. BerkshireLive, care scrisese după partida de FA Cup cu Cardiff că "a sărit mingea din el și a pierdut constant posesia", a comentat în week-end: "A fost mult mai bun decât în săptămânile precedente. Iorfa i-a dat o replică dură, i-a stat mereu în spate, agresiv, dar românul a câștigat multe dueluri și a fost mai încrezător".

„Pușcaș a fost superb”

Suporterii, mulți nemulțumiți de el în ultima vreme, l-au lăudat pe Twitter. "Sunt încântat mai ales pentru Pușcaș", a comentat unul dintre ei. "Toți au fost la înălțime, însă Puski, în mod special, a fost superb", a adăugat altul. "Ador pasiunea cu care a jucat Pușcaș", a adăugat încă un susținător al lui Reading.

Cel mai puternic mesaj l-a lansat Harrison Mitchell: „Unde sunteți voi acum, haterii lui Pușcaș?”

7a fost nota primită de George Pușcaș în BerkshireLive pentru meciul de sâmbătă

9 goluria înscris atacantul în vârstă de 23 de ani în 29 de partide jucate la Reading

Citește și:

Răzvan Marin, interviu curajos în revista lui Ajax: „Vreau să joc acum! Nu după ce pleacă toți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
1000833093403035
Bolon Yokte  •  16 Februarie 2020, 23:24

O să-i facă Reading contract pe viață...Cine mai e ca Pușcaș, ca sa nu respecte tactica stabilită de antrenor și sa bată aiurea 11 m,ca apoi să fie lăudat de habarniști ,,că macar a avut curaj”! Curaj să ce? să nu respecte tactica stabilită de antrenor? sau curaj sa bată 11 m la mișto și să rateze? Nefiind el desemnat să bată?

caoradea
caoradea  •  16 Februarie 2020, 21:04

O sa-l ia City impreuna cu Floricica Comica. In 2 ani sunt in CL.

maccsero
maccsero  •  16 Februarie 2020, 19:27

Încă 5 în campionat și pe urmă 3 cu Islanda!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează